Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što se dogodi u Las Vegasu, ostaje u Las Vegasu
Nova urnebesna serija "Od L.A.-a do Las Vegasa" izvršnog producenta Willa Ferrella uskoro stiže na kanal FOX

Što se dogodi u Las Vegasu, ostaje u Las Vegasu

"Što se dogodi u Las Vegasu, ostaje u Las Vegasu" poznata je uzrečica za kojom se vode putnici koji svakog vikenda putuju iz Los Angelesa u Las Vegas imajući na umu samo jedan cilj – vratiti se kao pobjednik.

Ova nova humoristična serija Od L.A.-a do Las Vegasa koja će započeti s prikazivanjem 9. kolovoza u 1:30 h na kanalu FOX, prepuna je dogodovština ekscentričnih putnika, ali i zabavnih priča posade aviona koji otkrivaju kako su i oni – obični ljudi s manama. Izvršni producenti serije su: Adam McKay, Lon Zimmet i Steve Levitan poznat po svom radu na seriji Moderna obitelj te urnebesni hollywoodski glumac Will Ferrell.

Zabavnu skupinu na ovoj popularnoj ruti čine: pilot Dave (Dylan McDermott), stjuardesa Ronnie (Kim Matula), britanski profesor Colin (Ed Weeks), kladioničar Artem (Peter Stromare), profesionalna striptizeta Nichole (Olivia Macklin) i još mnogi drugi. Svi putnici i posada zrakoplova suočit će se sa neočekivanim izazovima na putu do Las Vegasa – od usputnih ljubavnih egzibicija, fizičkih obračuna do otmice aviona pa čak i pronalaženje trupla. Turbulencija neće izostati, ali ova neobična skupina simpatičnih sanjara punih mana s kojima se svatko od nas može poistovjetiti, isprva će biti skupina stranaca u istom avionu, a zatim će postati neobična obitelj puna međusobne potpore…Barem od petka do nedjelje.

U glavnim ulogama: Kim Matula kao Ronnie, Ed Weeks kao Colin, Peter Stormare kao Artem, Nathan Lee Graham kao Bernard, Olivia Macklin kao Nichole i Dylan McDermott kao kapetan Dave.

Regionalna premijera serije Od L.A.-a do Las Vegasa 9. kolovoza u 1:30 h na kanalu FOX.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala