Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ništa more samo film
Ovoga ljeta u okviru KineDok programa gledajte besplatne projekcije svježih europskih dokumentarnih filmova u 10 hrvatskih gradova!

Ništa more samo film

Dodatnu snagu KineDok je ove sezone dobio kroz suradnju s riječkim projektom Europska Prijestolnica Kulture 2020 i njihovim programskim pravcem 27 susjedstva, a u okviru kojeg najavljujemo filmsko ljeto u „7 riječkih susjedstava“ diljem Primorsko – goranske županije: Delnicama, Drenovi, Novom Vinodolskom, Lovranu, Krku i Unijama! Osim u Susjedstvima, KineDok dokumentarce gledajte i u Zagrebu, Varaždinu i Križevcima. 

Projekt sedam europskih filmskih organizacija - KineDok, već četvrtu godinu za redom, za cilj ima zainteresirati širu publiku za dokumentarni film te razviti dijalog o društveno važnim temama i to izmještanjem projekcija van tradicionalnih kina te njihovim prikazivanjem na netipičnim lokacijama. Drugim riječima, film dolazi publici, i to na njihove omiljene lokacije – parkove, dvorišta, kulturne centre, nogometna igrališta, muzeje i galerije. 

Uz omiljene stare lokacije: zagrebački Art Park, Galeriju K2 u Križevcima i Centar za mlade u Varaždinu, KineDok ovog ljeta dolazi na nove zanimljive i posebne lokacije: u staru gradsku jezgru Lovrana, u dvorište Zavičajnog muzeja Drenova, Dom kulture Novi Vinodolski, u kino Kariola u šumi u Malinskoj gdje se filmovi gledaju u „drive in“ stilu, na nogometno igralište otoka Unije, (koje „fušari“ i kao aerodrom), te u Nacionalni park Risnjak gdje će se projekcije gledati u srcu prirode, u nekadašnjoj kino dvorani Doma kulture. 

Program KineDoka nastavlja se i na jesen, a do tada uživajte u ljetnoj KineDok sezoni. Ulaz na sve projekcije je besplatan, više o svim KineDok filmovima, terminima i lokacijama projekcija doznajte na www.kinedok.net.

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2019 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - mojtvportal.si Moj TV - TV Program za 200+ kanala