Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 22.7.
Večeras iz programa izdvajamo nove nastavke zanimljivih serija i nekoliko fantastičnih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 22.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 22.7.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Marija, da bi pomogla Faruku da izađe iz depresije, u San Remo postavlja bilijarski stol. Kufe i Mentor imaju plan kako da zarade pare, te nagovaraju Faruka da im posudi opremu kako bi snimali spotove. Faruk pristaje ali samo pod uvjetom da nađu ozbiljne klijente. Kufe je našao prvi posao- treba snimiti spot za bilijar klub. Vlasnik tog bilijar kluba je Goran, Farukov prijatelj iz srednje škole od kojeg Faruk ima traume. Da bi prebrodio traume mora se dokazati da je bar u nečemu bolji od Gorana. Međutim, na kraju ispada magarac. Da bi utopio tugu za Senadom, Faruk se prepušta zvucima glasne muzike. Naravno Izeta to jako nervira, pa Faruk nabavlja wirelles slušalice. Izet je dogovorio randevu sa Bjankom kako bi pokušao izgladiti stvari. Senada pristaje doći kod Faruka kako bi još jednom razgovarali. Međutim, zbog pokvarenih vrata na balkonu njihovi dogovori i ovaj put propadaju.

Sin, HTV 1 u 21:03h
Mladi Eli nosi se s plemenskom politikom 1849. godine. Godine 1915. Pete i Sally zbog problema moraju donijeti odluku koja će zauvijek promijeniti obitelj.

FILMOVI

Priča o igračkama 3, RTL u 19:50h
Woody I Buzz su se pomirili s činjenicom da će njihov vlasnik Andy jednog dana odrasti, no ostalo je pitanje što će biti kad taj dan zaista dođe? Priča o igračkama 3 vraća Woodyja (glas Krešimira Mikića), Buzza (glas Ranka Zidarića) i njihovu družinu na velike ekrane. Andy se priprema za odlazak na koledž i njegove se igračke odjednom nađu… u vrtiću! Ali neobuzdana dječica svojim malim ručicama ne ponašaju se prema igračkama onako kako su to one zaslužile, pa igračke počinju planirati veliki bijeg.

Spašavanje vojnika Ryana, Doma TV u 19:55h
Tijekom Drugoga svjetskog rata otkriva se da su tri brata ubijena, a da četvrti nije nađen. General Marshall (Harve Presnell) informiran je o velikoj tragediji koja je zadesila obitelj Ryan te nakon tog saznanja učinit će sve ne bi li pronašao Jamesa Ryana (Matt Damon). Jedinica ga odlazi spasiti unatoč maloj vjerojatnosti da je preživio, jer se nalazi na opasnom području. Jedinica od osam vojnika s kapetanom Millerom (Tom Hanks) na čelu, odlazi na zadatak pronaći jedinog preživjelog Ryana i vratiti ga kući.

Nemoguća misija: Odmetnuti, Nova TV u 21:40h
Pred Ethanom Huntom je vjerojatno najteži zadatak do sada, jer su mu protivnici članovi međunarodne organizacije odmetnutih pod imenom Syndicate. Jednako pripremljeni, vješti i ubojiti učinit će sve da zauvijek unište IMF.

Matrix reloaded, Doma TV u 22:55h
Nakon što su ga Morpheus (L. Fishburne) i Trinity (C.-A. Moss) oslobodili nadzora strojeva i virtualnog života, mladi Thomas "Neo" Anderson (K. Reeves) još uvijek sasvim ne vjeruje da je Odabrani koji bi, prema tvrdnjama proročice Oracle (G. Foster), ljudske parazite i pobunjenike iz kolonije Zion mogao osloboditi zatočeništva u parazitskoj Matrici...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala