Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 21.7.
Večeras iz programa izdvajamo nove nastavke zabavnih serija te nekoliko izvanrednih filmskih ostvarenja

TV Preporuke dana - Subota 21.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 21.7.

SERIJE

Pustolovke, HTV 2 u 20:05h
Prezrene u njujorškom visokom društvu kao novopečene bogatašice, tri slobodoumne američke ljepotice odluče okušati svoju sreću u Londonu. Na tom putu sestre Virginiju i Nan St. George prati njihova engleska guvernanta radikalnih stavova, Laura Testvalley, i prijateljica Lizzie Elmsworth koja je u potrazi za bogatim mužem. Njihova prijateljica Conchita Closson (koja se nedavno udala za lorda) uvodi ih u svijet osiromašene engleske aristokracije. Svi su očarani djevojkama, njihovom vedrinom, spontanošću i bogatstvom. Ženidbene ponude pljušte sa svih strana, no najbolju dobiva Nan koja zapinje za oko vojvodi Trevenicku, najpoželjnijem neženji u Engleskoj. Ali bajkovita romansa se raspline kad se slobodoumne mlade Amerikanke suoče s krutim engleskim konvencijama i viktorijanskim licemjerjem. Kad Nan zatekne svog muža u krevetu s konjušarom, sve se u njoj pobuni i ona odluči učiniti nešto nečuveno.

Igre moći, HTV 2 u 22:31h
Elizabeth shvaća da je nepoželjna u krugu najbližih predsjednikovih suradnika nakon što se nije složila s njegovim odgovorom na sve veće napetosti u odnosu s Rusijom. Zajedno s Henryjem mora se pozabaviti posljedicama objavljivanja inkriminirajućih fotografija Stevie i Harrisona te pokušati zaštititi svoju kćer od medija.

FILMOVI

Veliki Gatsby, Doma TV u 19:55h
Vrijeme je to lakog morala, blještavog jazza i nebeskih vrijednosti dionica. Nick Carraway koji želi postati pisac napušta Srednji zapad i dolazi u New York u proljeće 1922. godine, u doba propadanja moralnih vrijednosti, cvjetanja jazza i krijumčarenja alkohola te nevjerojatnim rastom dionica. Nick se skrasi pokraj misterioznog milijunaša Jaya Gatsbya i preko puta njegove rodice Daisy i njenog supruga Toma Buchanana. Biva uvučen u privlačan svijet super bogataša, njihovih iluzija, ljubavi i prijevara.

Igre Gladi: Šojka rugalica 2.dio, RTL u 22h
U grand finalu spektakularne kino-hit franšize Igre gladi Katniss Everdeen, nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokratskog Kapitola.

G.I. Jane, HTV 1 u 22:27h
Nezadovoljna brojem i položajem žena u američkoj vojsci, osobito u elitnim postrojbama specijalnih jedinica i marinaca, demokratska senatorica Lillian DeHaven (A. Bancroft) se unatoč neslaganju mornaričkog tajnika Hayesa (D. von Bargen) uspije izboriti za pokušaj uključivanja djevojaka u vojne postrojbe. Njezin izbor padne na mladu poručnicu Jordan O´Neil (D. Moore), energičnu i svojeglavu pripadnicu mornaričke obavještajne službe, koja uz protivljenje svog dečka, časnika Roycea (J. Beghe), pristane biti prva koja će proći izuzetno zahtjevnu tromjesečnu obuku u mornaričkoj bazi Catalano na Floridi.

Iron Man, Nova TV u 22:55h
Veliki bonvivan i kompletni plejboj Tony Stark (Robert Downey Jr.) ujedno je i nenadmašni genijalni inženjer i konstruktor. Za vrijeme prezentacije svoga najnovijeg oružja u Afganistanu, biva ranjen i uhićen, a teroristi žele da opasnu letjelicu stvori upravo za njih. Međutim, Stark od limitiranog materijala uspijeva sebi kreirati čelično odijelo, kojim čak i sprječava očekivanu smrt od gelera koji mu je nakon napada ostao zabijen u prsa. Uz pomoć svoga odijela Stark bježi iz ruku otmičara, a po povratku u Ameriku obznanjuje kako će njegova kompanija prestati proizvoditi oružje. No, vrlo brzo doznaje kako njegov zamjenik Obadiah Stone (Jeff Bridges) ima drugačije planove.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala