Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraćaju se Ratovi zvijezda: Ratovi klonova!
Producenti serije otkazane prije par godina iznenadili su fanove na ovogodišnjem Comic-Conu trailerom za nastavak priče

Vraćaju se "Ratovi zvijezda: Ratovi klonova"!

U ovo doba kada skoro sve moguće informacije nekako isplivaju na površinu internetskih bespuća, velika je rijetkost dobiti iznenadne vijesti. To se upravo dogodilo na Comic-Conu u San Diegu, gdje je producent serije Ratovi zvijezda: Ratovi klonova Dave Filoni, iznenadio publiku na panelu povodom 10. godišnjice serije, s vijestima da se serija vraća i s prvim najavnim trailerom.

Povratak serije, koja je završila 2015. godine, dolazi zahvaljujući Disneyevom novom streaming servisu, koji će sljedeće godine početi s radom kao konkurencija Netflixu i Amazonu. Jedna od stvari koja će biti u ponudi jest novih 12 epizoda serije Ratovi zvijezda: Ratovi klonova, te će Filoni i njegova ekipa dobiti priliku pošteno završiti priču, koja je skončala sa šestom sezonom i nekoliko nasumičnih epizoda.

"Osobno smatram da moramo biti zahvalni. Bilo kakva prilika da se posljednji dijelovi priče postave na svoje mjesto bitna je za svakog pripovjedača.", rekao je Filoni. "Sretan sam radi prilike da definiramo taj kraj ovog djela Ratova klonova. Također me tjera na razmišljanje o ekipi s kojom sam imao prilike raditi tijekom godina. Naglašava stvari koje sam naučio od Georgea (Lucasa). Podsjeća me na bitne elemente koji su potrebni za stvaranje ratova zvijezda. Tako da je to lijepo na više razina i smatram da je za ekipu koja je još uvijek tu, a koja je radila na Ratovima klonova, isto tako, da se jednako osjećaju.", zaključio je Filoni.

Nove epizode nastavit će s pričama koje su započele u originalnoj seriji, koje su istraživale događaje prije radnje filma Ratovi zvijezda: Osveta Sitha, a očekujemo ih već sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala