Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sacha Baron Cohen se vraća
Premijera Showtime humoristične serije "Who is America?" u nedjelju, 15. srpnja na HBO GO-u

Sacha Baron Cohen se vraća

Showtime je najavio novu satiričnu polusatnu seriju komičara Sache Barona Cohena. Poznat po stvaranju čitave zbirke kultnih scena i zapaljivih likova, Sacha Baron Cohen vraća se televiziji nakon više od desetljeća, kao scenarist i redatelj serije Who is America?. Proteklih godinu dana se razvijala ova serija od sedam epizoda, koja prati raznolike pojedince iz svijeta politike i kulture, od ozloglašenih do nepoznatih, koji nastanjuju tu jedinstvenu zemlju. Vijest je priopćio David Nevins, predsjednik i CEO Showtime Networks Inc.

Prva epizoda će premijerno biti dostupna putem online video streaming usluge HBO GO u nedjelju 15. srpnja, nakon čega će svakog ponedjeljka u ponudu dolaziti po jedna nova epizoda. Premijera na HBO 3 kanalu će biti u rujnu.

"Sacha je genije za komediju, čija drskost, hrabrost i inventivnost vas šokira", izjavio je Nevins. "On je vodeći provokator našeg vremena i to ne samo zato što želi stvoriti te "jesam te" trenutke. Iza te složene slike stoji iskrena želja za istinom o ljudima, mjestima i politici. Nitko ne zna napraviti pomutnju kao Sacha Baron Cohen i bit će fascinantno gledati reakcije u svijetu nakon premijere serije Who is America?.

Glumac, scenarist , televizijski i filmski komičar, dvostruki dobitnik BAFTA nagrade, dobitnik Zlatnog globusa i nominacije za Oscara, Sacha Baron Cohen ušao je u svijet komedije sa serijom Da Ali G Show. Serija je tokom četiri godine emitiranja nominirana za šest Emmy nagrada i dvije BAFTA nagrade, a on je bio izvršni producent, scenarist i glumac. Njegov sljedeći projekt bio je Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, dugometražni film čija glavna zvijezda je njegov drugi alter ego, novinar Borat Sagdiyev. Bio je producent, scenarist i glavni glumac u tom filmu, koji je postao svjetski fenomen te u 24 zemlje bio na prvom mjestu ljestvice gledanosti, osiguravši mu Zlatni globus u kategoriji najbolji glumac u komediji ili mjuziklu kao i nominaciju za Oscara za najbolji adaptirani scenarij. Među njegovim ostalim filmovima su i Priča o Rickyju Bobbyju (Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby), Alisa iza ogledala (Alice Through the Looking Glass), Jadnici (Les Miserables), Bruno (Bruno), Tim Burtonov Sweeney Todd: Đavolji brijač Fleet Streeta (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street), Madagaskar (Madagascar), Madagaskar 2: Bijeg u Afriku (Madagascar: Escape 2 Africa), Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi (Madagascar 3; Europe’s Most Wanted), Diktator (The Dictator), Hugo (Hugo) i Voditelj 2: Legenda se nastavlja (Anchorman 2: The Legend Continues).

Seriju Who is America? je kreirao Sacha Baron Cohen, a uz njega su izvršni producenti i Anthony Hines, Todd Schulman, Andrew Newman, Dan Mazer i Adam Lowitt.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala