Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 7.7.
Uz serije i filmove danas svakako izdvajamo 1/4 finala Svjetskog nogometnog prvenstva gdje ćemo gledati ogled Hrvatske i Rusije

TV Preporuke dana - Subota 7.7.


U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 7.7.

SERIJE / EMISIJE

Samara: Nogomet - SP 2018: Rusija - Hrvatska, prijenos, HTV 2 u 19:50h

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Izet je presretan radi informacije da je Džebra njegov unuk. Džebrina učiteljica upozorava Damira i Barbaru da Džebrina agresivnost može biti posljedica njihovog razvoda braka. Damir i Barbara organiziraju večeru za sve članove obitelji Fazlinović. Faruk obećava Senadi da će se uozbiljiti i prestati sa svim glupostima. Marija ima novog momka,i to predsjednika upravnog odbora Hercegovačke televizije. Pajser i Klofa, ganjaju Kufeta radi kockarskog duga. Barbara planira veliko vjenčanje, te nagovara Damira da dugove svojih klijenata naplatI preko utjerivača dugova. Faruk i Izet se natječu oko Biljane, Farukove profesorice biologije iz srednje škole, ne sluteći da ih ona samo želi iskoristiti.

NCIS: New Orleans, Doma TV u 23:40h
Kad ukradu auto kapetana fregate u kojem se nalazilo njegovo dijete, tim NCIS-a mora utvrditi je li riječ o nasumičnoj krađi ili ciljanoj otmici. Budući da se ne sjeća prethodne noći, LaSalleov brat Cade obraća se NCIS-u za pomoć nakon što tijelo svoje djevojke nađe u prtljažniku svog auta. Unatoč gomili dokaza koji upućuju na Cadeovu uključenost i činjenici da je slučaj u ovlasti kapetana Jima Messiera i kotara Jefferson, LaSalle je odlučan u namjeri da dokaže bratovu nevinost.

FILMOVI

U dobru i zlu, HTV 1 u 20:05h
Pat Solatano (Bradley Cooper) je izgubio sve, kuću, suprugu i posao. Završio je u psihijatrijskoj klinici i osam mjeseci kasnije vratio se živjeti s roditeljima (Rober DeNiro i Jacki Weaver), ali nezadovoljan time odluči učiniti sve kako bi vratio svoj stvari život. Upoznaje misterioznu djevojku Tiffany (Jennifer Lawrence), koja i sama ima mnogo problema i stvari se još više zakompliciraju.

Tango i Cash, Doma TV u 21:55h
Tango (Sylvestar Stalone) je policajac koji se odijeva u skupa odijela, uvijek ima elegantnu kravatu i drži do svoga izgleda. Cash (Kurt Russell) je, naprotiv, policajac koji ne mari za izgled i doima se poput skitnice. Suparnici su na poslu, ne slažu se najbolje, no zajedničko im je da kriminalci strahuju od njih. Oni su najbolji u svemu. I kad jednom svaki od njih zaplijeni po jednu golemu pošiljku droge, šef bande odluči uništiti ih obojicu. Postavlja im zamke koje oni uspješno izbjegavaju, bježe i odluče uništiti gangstersko carstvo...

Carrie, HTV 3 u 22:16h
Sissy Spacek slavu je stekla upravo kao Carrie, povučena tinejdžerica koja skriva dvije tajne: jedna je njezina majka, vjerski fanatik, a druga njezina vlastita tajanstvena moć telekineze. Od početnog prizora pod tušem u školskoj dvorani, do čuvene završnice pune krvi i vatre na maturalnoj večeri, De Palma majstorski vodi ovaj blistavi film koji je s pravom ušao u horor klasike.

Ledeni ubojica, Nova TV u 23:30h
Arthur Bishop (Jason Statham) je stroj - elitni ubojica strogog reda, s jedinstvenim talentom za čisto uklanjanje meta. Taj posao zahtjeva profesionalno savršenstvo i potpunu nevezanost, a Bishop je u tome najbolji. Međutim, kada ubiju njegovog mentora i bliskog prijatelja Harryja (Donald Sutherland), Bishop je itekako vezan. Sam si nameće sljedeći zadatak - odgovorne za to ubojstvo želi vidjeti mrtve.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala