Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Amy Adams u ulozi novinarke u HBO seriji Oštri predmeti
Nova HBO-ova serija prati novinarku koja u rodnom gradu istražuje ubojstvo dviju djevojaka

Amy Adams u ulozi novinarke u HBO seriji "Oštri predmeti"

Amy Adams uskoro dolazi na male ekrane sa glavnom ulogom u dramskoj seriji Oštri predmeti, zasnovanoj na istoimenom bestseleru Gillian Flynn. Premijera ove osmodijelne HBO serije biti će 9. srpnja u 20.00h na HBO kanalu, a prva epizoda će istoga dana biti dostupna i na HBO GO-u.

Oštri predmeti prate novinarku Camille Preaker (Amy Adams), koja se vraća u svoj rodni gradić da izvještava o ubojstvima dviju mladih djevojki. Pokušavajući posložiti psihološku slagalicu iz svoje prošlosti i previše se poistovjećuje s mladim žrtvama. Sukobljava se sa svojom zahtjevnom majkom Adorom, koju glumi Patricia Clarkson, i polako se počinje vraćati opasnim samodestruktivnim navikama. Dodatan razlog za brigu joj predstavlja znatno mlađa polusestra Amma, koja potajno vodi dvostruki život.

Amy Adams će ovo biti prva glavna uloga u seriji, nakon čak pet nominacija za Oskara za zapažene uloge u filmovima Američka prevara, Master, Boksač, Sumnja i Junebug, i dva osvojena Zlatna globusa za Američku prevaru i Velike oči.

Jaku glumačku ekipu čine i Eliza Scanlen u ulozi Amme, Chris Messina kao detektiv Richard Willis, Elizabeth Perkins u ulozi lokalne tračerice Jackie O’Neele, Matt Craven kao načelnik policije i Miguel Sandoval u ulozi urednika novina u kojima radi Camille Preaker.

Seriju je kreirala Marti Noxon, a svih osam jednosatnih epizoda režirao je Jean-Marc Vallée, poznat po radu na nagrađivanoj HBO seriji Male laži.

Jean-Marc Vallée, Gillian Flynn i Amy Adams čine dio tima izvršnih producenata ove dugo očekivane serije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala