Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 1.7.
Ako večeras preskačete nastup naših nogometaša u osmini Svjetskog prvenstva, provjerite što vas drugo očekuje na malim ekranima

TV Preporuke dana - Nedjelja 1.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 1.7.

SERIJE / EMISIJE

N.Novgorod: Nogomet - SP 2018.: Hrvatska - Danska, prijenos

Dva i pol muškarca, RTL 2 u 20:25h
Charlie dovodi Alanov dogovor oko rastave braka u opasnost, spavajući s njegovom odvjetnicom, Laurom (Heather Locklear).

NCIS: New Orleans, Doma TV u 23:30h
Nakon što netko ubije mornara u privatnoj sobi striptiz-bara, tim NCIS-a povezuje oružje ubojstva s dva neriješene slučaja i pritom otkriva da se imena svih triju žrtava pojavljuju na muralu u oronulom dijelu grada. Brodyn bivši zaručnik dolazi u neočekivani posjet.

FILMOVI

Oceanovih 13, Doma TV u 19:55h
Bezobzirni vlasnik kasina, Willy Bank (Pacino) nikad nije ni sanjao što će pokrenuti kad je prevario prijatelja i mentora Dannyja Oceana, Reubena Tishkoffa (Gould), zbog čega je Reuben doslovno završio u bolničkom krevetu u teškom stanju. Bank se prevario... I to poprilično. Možda je uspio srediti izvornu postavu Oceanovih jedanaest, no ostale je pustio, te im je, što je najgore, dao zajednički cilj: poraziti Banka na samu večer otvara njegovog novog kasina.

Igre gladi, RTL u 21:30h
Totalitarna država Panem sastoji se od 12 siromašnih regija, a u središtu zemlje je glavni grad Capitol, u kojem su moćnici smislili okrutnu igru kako bi demoralizirali narod i preduhitrili bilo kakav pokušaj pobune. Izvlačenjem u loto igri sve regije svake godine moraju dati jednog mladića i djevojku između 12 i 18 godina, koji će se boriti do smrti u igri, u kojoj pobjednika čeka bogatstvo i slava, a čitav okrutni “spektakl” prenosi televizija. U dvanaestoj regiji Katnis Everdeen (Jennifer Lawrence) ponudi se sudjelovati u igrama umjesto mlađe sestre Primrose (Willow Shields), koja je izvučena kao natjecateljica.

Mamurluk 2, Nova TV u 21:30h
U nastavku rekordne hit komedije "Mamurluk", Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Tajland na vjenčanje. Nakon nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne riskira i odlučuje se za siguran, mali brunch prije vjenčanja. Međutim, stvari ne idu uvijek prema planu.

Bitka za Pacifik, Nova TV u 23:20h
Izvanzemljska prijetnja svijetu došla je iz dubina Pacifika, iz rasjekline iz­među dviju tektonskih ploča, iz portala između dimenzija. Da bi se obranili od čudovišta, čelnici velikih sila su se ujedinili i stvorili vlastita čudovišta - rođen je program Jäger (jeger, njemački: lovac)…  koji će nakon prvotnih uspjeha doći na rub propasti, zajedno sa cijelim svijetom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala