Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 29.6.
Mali odmor od nogometa provedite pred malim ekranima uz zanimljive serije i dobre filmove

TV Preporuke dana - Petak 29.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29.6.

SERIJE

Tijelo je dokaz, Doma TV u 21:40h
Kad Julie Loeb, mnogo mlađa nova supruga imućnog tajkuna, pogine u obiteljskom lovu, osumnjičenih je niz. Tajkun Martin Loeb (Jay Karnes) toliko je vjerojatno osumnjičen da ga Megan otvoreno optuži pa je Kate skida sa slučaja na zahtjev vrlo utjecajnog Martina. Martinova bivša supruga Alexandra Loeb (u gostujućoj ulozi Jessica Tuck) ima jasan financijski motiv, ali njegova odrasla djeca također su potencijalni osumnjičeni. Meganin i Katein odnos dodatno zahladi, ali Meganin novi slučaj muškarca zatučenog u lošoj četvrti dovodi je do prvog ubojstva.

Preljub, HTV 1 u 22:39h
Noina neobuzdana ljubav prema Alison za sobom povlači ozbiljne posljedice. Alison u međuvremenu otkrije iznenađujuću istinu o tome kako sačuvati brak.

Detektiv Murdoch, HTV 3 u 22:35h
U istrazi smrti političara kojeg je navodno ubio osvetoljubivi duh, Crabtree se teorijama o paranormalnom suprotstavlja Murdochovim znanstvenim idejama. Političar je ubijen u zgradi pokrajinskog parlamenta, a svjedok, noćni čuvar Howard Briggs, tvrdi da je to djelo duha. Zbog političkih i poslovnih veza ubijenog Murdoch brzo odbaci Crabtreejeve ideje o nadnaravnom ubojici. Crabtree svejedno istražuje navodne paranormalne aktivnosti u zgradi. Kad prizna svoju teoriju dr. Grace, ugodno se iznenadi jer ona dijeli njegovu fascinaciju pa zajedno krenu dokazivati da je za ubojstvo odgovoran gnjevni duh.

FILMOVI

Operacija Valkira, HTV 1 u 20:05h
Ponosan vojnik, pukovnik Stauffenberg je odani časnik koji voli svoju zemlju, no prisiljen je gledati kako Hitlerov uspon dovodi do Drugog svjetskog rata. On nastavlja služiti u vojsci, nadajući se kako će netko pronaći način da zaustavi Hitlera prije nego Europu i Njemačku dovede do uništenja. Shvaćajući da vrijeme ističe, Stauffenberg odlučuje poduzeti nešto te 1942. pokuša uvjeriti više časnike na Istočnom frontu da se suprotstave Hitleru i uklone ga s vlasti.

Pljačka, RTL u 20:10h
Jedna od najvećih pljački u povijesti Britanije završila je bez ijedne uhićene oso­be, a opljačkani novac nikada nije pronađen. Lopovi su iskopali tunel do banke i ukrali sefove pune nakita i novca, ukupne vrijednosti oko 3 milijuna funti. O pljački se na naslovnicama pisalo neko­liko dana, a onda je odjednom sve prestalo. Ovaj film otkriva sve što je dosad skrivano: kraljevski seks skandal, korupciju u visokom društvu i savršeni zločin.

Na rubu, RTL u 22:20h
Bivši zatvorenik na samom vrhu Manhattanskog nebodera prijeti da će se baciti. S namjerom da ga spasi, s njim razgovara policijska psihologica, ni ne sluteći da dok stoji na samom rubu muškarac koordinira najveću pljačku dijamanata ikad…

Nepoznati zaštitnik, HTV 2 u 23:47h
U mali rudarski grad Lago dojahao je tajanstveni, šutljivi kauboj. Pojava tog neznanca (C. Eastwood) unese nemir. U saloonu ga trojica počnu izazivati no sve ostane samo na tome. Ali dok je neznanac u brijačnici, oni ga napadnu. On svakog na mjestu ubije, i to jednim metkom točno između očiju. Dave Drake (M. Ryan), koji vodi poslove rudarske tvrtke, a i drugi viđeniji građani kao vlasnik hotela Lewis Belding (T. Hartley), pa i sam šerif Dan Shaw (W. Barnes), slože se da bi trebalo neznanca unajmiti kako bi ih zaštitio kad se iz zatvora vrate trojica opasnih razbojnika na čelu sa Staceyjem Bridgesom (G. Lewis)...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala