Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lana Jurčević ljubi RTL-ovog sportskog komentatora
Nakon Saše Sušeca, atraktivna se pjevačica bacila na njegovog kolegu Filipa Brkića

Lana Jurčević ljubi RTL-ovog sportskog komentatora

PIŠE: Dario Petruševski

Vrijedni domaći tabloidi otkrili su novu ljubavnu vezu na domaćoj javnoj sceni - prema pisanju časopisa Stars, Lana Jurčević već se nekoliko mjeseci "potajno" viđa s RTL-ovim sportskim komentatorom Filipom Brkićem. Iako oboje o vezi šute kao zaliveni, njihovi prijatelji potvrdili su za MojTV kako su od kraja prošle godine u ljubavnoj idili (koju im ovih dana tako bezočno kvare znatiželjni mediji).

Priča je posebno zanimljiva zbog velike ljubavi koju Lana Jurčević očito gaji prema sportskim novinarima. Uz brojne, uglavnom neprovjerene priče, zapamćena je ostala ona koja je spaja sa HTV-ovcem Sašom Sušecom, s kojim je navodno ljubovala dok su surađivali na nogometnom projektu državne televizije. Ljubav je, prema pisanju tabloida, pukla nakon ljeta, kad se Lana intenzivno počela družiti s Brkićem.

"Na vidiku nema nekog potencijalnog alfa mužjaka"

On je, pak, nekoliko godina bio u vezi s voditeljicom Anjom Alavanjom. Nakon što su prekinuli, navodno je mjesecima patio, ali o tome nikad nije htio javno govoriti.

Kako bi "zavarala javnost", Lana je nedavno na svom službenom blogu progovorila o samoći na Valentinovo. "Hm, treba znati pjevati 'Volim biti zaljubljena' i to na Valentinovo, a znati da nigdje na vidiku nema nekog potencijalnog alfa mužjaka. Znate onu, think pink? Autosugestija je dobra stvar. Provjereno. Zabrijat ću ja na neki svoj film, zabavljat se, gledati ekipu kako se grljaka i ljubaka u publici i to će mi biti dovoljno da se osjećam bar upola kao i oni. Jel bar to zvući dovoljno uvjerljivo? Da, moglo bi proći...", napisala je nedavno pjevačica.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala