Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 16.6.
Večeras možete pratiti prijenos prve utakmice naših nogometaša na Svjetskom prvenstvu ili odaberite neku zanimljivu seriju ili film

TV Preporuke dana - Subota 16.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16.6.

EMISIJE / SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:15h
Damir je krenuo u posao sa Samirom - prodaju hodometre. Budući da Izet ima problema s visokim tlakom, Damir mu postavlja ultimatum - ili će hodati pet kilometara dnevno ili ide u bolnicu. Međutim, Izet ima rješenje za svaki problem, pa je tako ovoga puta pronašao rješenje u poštaru Darku. Faruka kontaktira holivudska producentica Milica Milica s prijedlogom da režira film u Hollywoodu. Iako je Milica Milica puno mlađa od njega, Faruk je uvjeren da je s njom nekad davno imao morsku avanturu. Međutim, bio je toliko pijan da se ne može sjetiti kako izgleda. I dok on ne želi dobivati poslove preko kreveta, ni ne sluti da Milica Milica zove isto kao i njezina majka.

Dva i pol muškarca, RTL 2 u 20:25h
Život bezbrižnog neženje Charlija Harpera se potpuno promijeni kada mu se u kuću na plaži doseli razvedeni brat Alan i nećak Jake. Nakon neuspjelog pokušaja pomirenja s Judith, bivšom ženom, koja je u međuvremenu postala lezbijka, Alanu postaje jasno da će odgoj njegovog sina biti u popriličnim problemima, jer ga stric Charlie uči kocki i kartanju. Zbog toga odluči živjeti s majkom, no ispada da se Jakeu ipak više sviđa simpatični, problematični i razvratni stric. Jakeovo mišljenje je presudilo, pa njih dvojica odlučuju da će njihov sustanar i domaćin biti Charlie.

Kaliningrad: Nogomet - SP 2018.: Hrvatska - Nigerija, HTV 2 u 20:50h

FILMOVI

Sve što želim si ti, HTV 1 u 20:05h
John Tyree (C. Tatum) mladi je pripadnik specijalnih postrojbi američke vojske koji 2001. godine sa službe u Njemačkoj stigne na dvotjedni odmor u rodni grad Wilmington u Sjevernoj Karolini. Dok skrbi o svom bolesnom ocu Billu (R. Jenkins), jednog dana na kupanju ugleda privlačnu Savannah Curtis (A. Seyfried), studenticu u koju se zaljubi na prvi pogled. Nakon što se i Savannah ubrzo snažno zaljubi u njega, ona Johnu prije povratka na fakultet obeća da će mu često pisati tijekom slijedećih 12 mjeseci, sve dok opet ne stigne kući i dok se ponovo ne vide. No ostvarenju njihove ljubavi i romantičnih planova ispriječit će se mnoštvo nepredviđenih stvari, počevši od terorističkog napada na njujorške Blizance zbog kojeg će John otići u rat.

Neka bolji pobijedi, RTL u 21h
Dva agenta CIA-e žive san svakog mladog muškarca: uzbudljiv posao, noćni život, lijepe žene… Nerazdvojni su I odlično se zabavljaju sve dok se ne nađu u bitci jedan protiv drugoga a sve zbog prekrasne djevojke u koju se zaljubljuju. Lijepa, pametna ali neodlučna djevojka staje Između njih I nenadano započinje borba za njezinu naklonost. Ali ne bilo kakva borba, započinje nadmetanja kakvo još niste vidjeli!

Početak, Nova TV u 21:45h
Leonardo DiCaprio je Dom Cobb, muškarac koji posjeduje mogućnost manipuliranja snovima. Zahvaljujući ovoj fantastičnoj sposobnosti Cobb je postao iznimno tražen od strane moćnih korporacija koji koriste njegove jedinstvene vještine kako bi nadmudrili konkurenciju i domogli se vrijednih informacija. Ipak, njegov najnoviji zadatak je drugačiji od bilo čega što je prije radio.

Pjesma koja ljubav znači, HTV 1 u 21:53h
Gretta i njezin dugogodišnji dečko Dave su par još od fakulteta ali i glazbeni partneri ( pišu i izvode glazbu skupa) koji se odsele u New York nakon što on potpiše za veliku diskografsku kuću. Davea će slava dobrano lupiti a Gretta će ostati po strani, usamljena. Njezina situacija se naglo poboljša kada je zamijeti razočarani skaut na glazbene talente baš dok izvodi svoju glazbu u jednom kafiću.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala