Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 15.6.
Večeras na malim ekranima možete pratiti Svjetsko nogometno prvenstvo ili neke od zanimljivih serija i filmova

TV Preporuke dana - Petak 15.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15.6.

EMISIJE / SERIJE

Sochi: Nogomet - SP 2018.: Portugal - Španjolska, HTV 2 u 19:50h

Detektiv Murdoch, HTV 3 u 22:41h
Nakon što je ubijen igrač u partiji karata u velike uloge u kojoj je sudjelovala i dr. Grace, šokirani Murdoch otkriva da su zapravo igrali za priliku da umru. Prijateljsko kartanje dr. Emily Grace i prijatelja završava u krvi kad nestane struje i jedan je igrač zaklan. Murdoch ispituje ostale kartaše, gostioničara Magnusa McDonalda, obožavatelja Sherlocka Holmesa, gđicu Hannu Beamont, dr. Russella Chisholma i sluškinju i naposljetku otkriva da je nagrada pobjedniku prilika da idu na putovanje do raja i natrag. U postaji se inspektor Brackenreid mora baviti Nedom Wattsom, kriminalcem koji treba svjedočiti protiv osvetoljubivog zločinačkog veleuma poznatog pod nadimkom Britva.

Mike i Molly, RTL 2 u 23:25h
Simpatična humoristična serija prati zajednički život Mikea (Billy Gardell) i Molly (Melissa McCarthy). Mike je čikaški policajac, nije duboki mislilac, dobrodušan je i jako duhovit u pokušajima da smršavi. Na sastanku anonimnih pretilih osoba upoznaje Molly, učiteljicu četvrtog razreda osnovne škole Walter Payton. Molly je jedna slatka, sretna, inteligentna i britka žena. Poznata je po tome što se jako brzo uznemiri jer  jako puno voli trošiti na putovanja i po dućanima. Zaljubljuju se na prvi pogled zahvaljujući zajedničkoj želji i ljubavi prema slatkom, ali i tome da se slatkome odupru.

FILMOVI

Prste(n) k sebi, RTL u 20:05h
Kada super zločinac Oskar prijeti da će uništiti čitav grad, sramežljivi izumitelj Sam angažira robote da spase situaciju. Ovaj film oživljava tri središnja lika iz klasičnog kineskog romana Putovanje na zapad kao trio robota koje je napravio naš junak Sam i koji mu pomažu u njegovom zadatku da spasi grad i pronađe ljubav. Može li ova šarena ekipica postati herojska? Hoće li prsten ili hrabrost da se spasi grad od zločestih robota osvojiti srce Samove ljubavi iz djetinjstva?

Ljubavni jackpot, HTV 1 u 21h
Nakon što je uhvatila muža kako ju vara, Sandy se iz predgrađa seli u središte grada, iznajmljuje stan i dobiva posao iz snova na televiziji. Uskoro upozna mladog Arama koji pristane čuvati njezinu djecu, dok Sandy odlazi na dogovoreni spoj. Problem nastane u trenutku kad Aram i Sandy završe jedne noći u krevetu...

Kad te ljubav pronađe, Nova TV u 23h
Holly Berenson stvara karijeru u cateringu, a Eric Messer je obećavajući sportski urednik. Nakon katastrofalnog prvog spoja, zajedničko im je to što se jedno drugome ne sviđaju, ali i ljubav prema kumčetu Sophie. U jednome trenutku Hooly i Eric postaju sve što Sophie ima na svijetu i prisiljeni su svoje razlike ostaviti po strani. Žonglirajući ambicioznim planovima za karijere i pretrpanim društvenim kalendarom, morat će pronaći zajedničko tlo kao osnovu življenja pod istim krovom.

Ja, Frankenstein, HTV 1 u 23:17h
Akcijski spektakl smješten u distopijsku sadašnjost gdje opaki i divlji demoni vode bitku za ultimativnu prevlast. Čudovište Victora Frankensteina, Adam, nađe se uhvaćenim negdje između opakih klanova koji se bore da razotkriju tajnu njegove besmrtnosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala