Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 8.6.
Večeras iz programa izdvajamo novu sezonu showa "Pet na pet" s novim voditeljem te druge zanimljive serije i filmove

TV Preporuke dana - Petak 8.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8.6.

SERIJE / EMISIJE

Pet na pet, RTL u 20:05h
Simpatični natjecatelji i ponekad bizarni odgovori zabavljaju gledatelje, a sve to pod budnim okom novog voditelja Daniela Bilića. Nova, sedma sezona, osim novog voditelja, donosi i još veći te raskošniji studio koji se u zagrebačkom Jadran filmu gradio čak tri tjedna, a sve pod budnim okom već uigranog tima, njih dvadesetak, zaduženih da sve funkcionira baš onako kako treba. Novu dozu otkačenih natjecatelja, urnebesnih odgovora i neobičnih iznenađenja ne propustite od večeras u 20:00 sati.

Djevojka sa sela, Nova TV u 21:10h
Bajram sa Zejnep odlazi iz Njemačke. Želi da se Kerim vrati iz Njemačke i da se preseli blizu njega. Nakon toga dolaze Husejin i Suhejla i inzistiraju da se Kerim vrati. Kad Kerim odbije povratak, predlažu da Hulija uzme dijete i dođe živjeti u Istanbul. Ali Hulija kaže da ne želi ostaviti muža i ostaje s Kerimom u Njemačkoj. Nakon što ode njegova obitelj, Kerim uzima dijete i vraća ga Filiz. Na povratku kući, Kerim zatječe malog Mehmeta kod kuće. U sklopu svog plana, Hulija kaže Kerimu da je Filiz ostavila dijete na kućnom pragu s porukom. Nakon toga odlazi iz stana. Kerim shvaća da se ne može sam brinuti o djetetu i nagovori Huliju da se vrati kući.

Preljub, HTV 1 u 21:53h
Noah i Helen trude se miroljubivo razvesti, ali nastaju komplikacije koje razotkriju neizbježan sukob. Zbog iznenađujućih događaja u Heleninom životu na površinu ujedno isplivaju i neočekivane emocije.

FILMOVI

Danny Collins, HTV 1 u 20:05h
Danny Collins ostarjeli je rocker koji ni u sedmom desetljeću ne odustaje od svog specifičnog načina života. Kada njegov menadžer otkrije slučajno pismo staro 40 godina koje Danny nikada nije primio, a čiji je autor John Lennon, osebujni glazbenik potpuno će promijeniti smjer te se ponovo zbližiti sa svojom obitelji,ali i pronaći pravu ljubav.

Profesionalac, RTL u 21:10h
Bivši elitni agent Luke Wright (Jason Statham) je u dvostrukoj misiji: mora spasiti kinesku djevojčicu koja zna kombinaciju sefa, a zatim iskoristiti tu kombinaciju i nadmudriti protivnike: rusku mafiju, korumpirane političare i Trijade.

Snimka seksa, Nova TV u 23h
Kada su se Jay i Annie počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče – misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji – snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa. U početku sve prođe savršeno, ali uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video uradak više i nije tako privatan.

Nemilosrdni gadovi, RTL u 23h
Okupirana Francuska. Židovi. Nacisti. Nemilosrdni gadovi. Brad Pitt. Sve to, a i još više, ima novi film redatelja Quentina Tarantina koji će vas već od prve scene odvesti na jedinstveno filmsko putovanje. Radnja filma odvija se tijekom Drugog svjetskog rata, ali to nije film o Drugom svjetskom ratu. Ovo je brza, uzbudljiva i napeta priča puna uzbuđenja, pucnjave i nasilja – dakle svega onog što se i očekuje od Tarantinovog filma. Međutim, tema filma je nešto što nikad prije niste vidjeli.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala