Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko je Simon i zašto baš svi pričaju o njemu?
Zato što svaka generacija ima svoju ljubavnu priču, a ovo je naša

Tko je Simon i zašto baš svi pričaju o njemu?

Oni koji su bili sretne ruke među prvima su pogledali film S ljubavlju, Simon.

Među njima su i poznata pjevačica i zabavljačica Maja Šuput koja je otkrila da ju je toliko osvojila ljubavna priča u filmu da je odlučila uzeti jednu cijelu dvoranu samo za svoje fanove i omogućiti im tako da pogledaju ovu romantičnu dramu čak mjesec dana prije redovnog otvaranja. Film su pogledali i jedni od naših omiljenih influencera: Andrea Fabric, Ivan Magla, Debela Barbara, Marko Vuletić i Viktor Đerek, koji su poveli svoje followere u CineStar u Zagrebu i Splitu.

O čemu se radi? Ova zabavna i osjećajna komedija o prihvaćanju sebe i zaljubljivanju temeljena je na bestseleru Becky Albertalli, i prati život sedamnaestogodišnjeg Simona kojem je život malo kompliciraniji nego prosječnom srednjoškolcu: nitko ne zna da voli dečke i ne zna tko je anonimni kolega u kojeg se zaljubio online. Rješavanje oba pitanja čini se smiješno, no istovremeno zastrašujuće mijenja život. Glumačka postava ovog filma uvjerit će vas da je pred vama najsimpatičniji par kojeg ćete ikada upoznati.

Redatelj Greg Berlanti okupio je mnoga poznata imena: Nicka Robinsona (Sve, baš sve), Jennifer Garner (Juno, Alias), Josha Duhamela (Transformeri: Posljednji vitez, Ludi provod u Rimu), Keiynana Lonsdalea (Pobunjena, Trilogija razlicita: Odana 1. dio) i mnoge druge.

„Mislim da se puno tinejdžera može poistovjetiti s ovom borbom u pronalaženju sebe. Ne znaju tko su, a nemaju pojma ni tko žele biti kada odrastu. Ne radi se samo o seksualnosti. Ne radi se o tome s kim spavate već tko ste na ovom planetu.“ Kaže Alexandra Shipp, koja u filmu glumi Simonovu prijateljicu Abby.

Maja Šuput naglašava važnost da budemo ono što jesmo:

„Kada prihvatimo sami sebe tada će nas i drugi prihvatiti. Imamo jedan život i trebamo ga maksimalno proživjeti i živjeti punim plućima.“

„Ovaj film je revolucionaran, toplo ga preporučujem svima koji su izgubili vjeru u pravu ljubav jer ovo je romantična komedija u kojoj se svatko može pronaći. Nije važno koje ste rase, ni vjere, seksualnosti. Ovo je vrsta filma koja nadahnjuje svakoga i vraća vjeru u pravu ljubav jer svatko zaslužuje veliku ljubavnu priču. Ja sam uvjeren da će mnogi mladi voditi svoje prijatelje, a nadam se i svoje roditelje na film.“ podijelio je Viktor.

„Do sada sam ga pogledala već tri puta. Ovaj film je puno više od tinejdžerskog filma, kraj će vas iznenaditi!“ izjavila je Barbara

„Film je vrh i ima snažnu poruku." rekao je Ivan

„Oduševljen sam, preporučujem ga svima!“ rekao je Marko

Film o kojem svi pričaju – S ljubavlju, Simon, u distribuciji Blitza, već danas pogledajte u svim kinima!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala