Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 3.6.
Nedjeljnu večer provedite pred malim ekranima gdje vas očekuju zabavne emisije te nekoliko izvrsnih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 3.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju 3.6.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
Ove nedjelje gledatelje očekuje predfinalna emisija, a gljiva je odredila nove zadatke za transformacije kandidata. Amel Ćurić postat će Barry White, Paola Valić Bekić bit će Robbie Williams, a Maja Bajamić pjevat će pjesmu grupe Colonia. Katarina Baban postat će Nered, Ana Vilenica Michel Telo, Damir Poljičak izaći će na pozornicu kao Pink, a Davora Dretara Dreleta očekuje transformacija u Missy Elliot.

Jane Eyre, HTV 2 u 21:52h
Jane bježi i sklanja se kod pobožne i simpatične obitelji za koju kasnije, posve slučajno, otkriva da joj je u rodu. Nakon godinu dana vraća se svom voljenom Rochesteru da bi ondje otkrila njegovu najveću tragediju i pronašla svoju najveću sreću.

Graham Norton i gosti, HTV 2 u 22:46h
Večeras kod Grahama gostuju: oskarovac Denzel Washington, koji će nam reći više o svome novome filmu "Fences"; zvijezda "Pedeset nijansi sive" Jamie Dornan; holivudski velikan Keanu Reeves, koji će predstaviti film "John Wick 2"; te legendarna komičarka i glumica Whoopi Goldberg. Pjesmu "Human" izvest će glazbenik Rag'n'Bone Man.

FILMOVI

Gušter, Doma TV u 19:55h
Clint Eastwood je brzopotezni policajac tankih živaca, odlučan pronaći ubojicu svog partnera. U eksplozivnoj potjeri pridružuje mu se novak, Charlie Sheen, koji će se naći na sto muka pokušavajući održati korak za svojim iskusnim i osvetoljubljivim kolegom.

Sahara, RTL 2 u 20h
U potrazi za davno izgubljenim bojnim brodom iz građanskog rata s tajnim teretom, kojeg lokalno stanovništvo naziva "Brodom smrti", Dirk (Matthew McConaughey) i njegov duhoviti pomoćnik Al Giordino (Steve Zahn) upoznaju dr. Evu Rojas (Penelope Cruz), prelijepu i genijalnu doktoricu koja vjeruje da je tajanstveno blago povezano s puno većim problemom koji predstavlja prijetnju cijelom svijetu.

Noć u muzeju: Tajna grobnice, RTL u 21h
Muzejskom čuvaru Larryju Daleyju (Ben Stiller) i Jedediahu (Owen Wilson) u novim se pustolovinama po svjetovima oživljenih izložaka ovaj puta pridružuju glumačke legende Robin Williams kao Theodore Roosevelt, Ben Kingsley i Mickey Rooney. 

Pritajena vatra, Doma TV u 22:05h
Slijedeći trag ubijenog kolege, Jack Taggart, agent tvrtke za zaštitu okoliša, stiže u gradić u Appalachian gorju, gdje napuštena rudarska okna stanovnicima predstavljaju smrtonosnu prijetnju. Unatoč tome, mještani se drže zakona šutnje iskazujući nepovjerenje došljacima. Radeći pod krinkom drvodjelca, Jack se uspijeva zbližiti s bratom i sestrom, Earlom i Sarom Kellogg koji će mu pomoći u rasvjetljavanju nezakonitih djela lokalnog moćnika Orina Hancera.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala