Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Staropramen predstavlja: kvizovi pod vedrim nebom!
Prijavite se na kvizove pod vedrim nebom: Nogometni kviz - zagrijavanje za SP, Film & TV Superkviz i Kviz općeg znanja

Staropramen predstavlja: kvizovi pod vedrim nebom!

Drage naše kvizoljupke, simpatični kvizoljupci,

imamo jednu veliku i lijepu vijest: 8., 9. i 10. lipnja (petak, subota, nedjelja) na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana, u partnerstvu sa Staropramenom, održat ćemo trodnevnu kvizašku manifestaciju pod nazivom Kvizovi pod vedrim nebom.

Nakon što smo već desetak puta gostovali u programu super festivala (Screen on the Green, KotarFEST!, Trash Film Festival…), odlučili smo da je vrijeme da samostalno organiziramo kvizove na otvorenom. Uz podršku Staropramena, i u suradnji s Metropolis klubom koji je i dalje našoj KOZi prvi dom, na lijepoj livadi, uz ogromno kinoplatno i u super atmosferi pod vodstvom Ivana Balića domaće stand-up scene, neponovljivoga Gorana Vugrineca Goca, odigrat ćemo tri tematski različita kviza.

U petak, 8. lipnja odigrat ćemo Nogometni kviz: Zagrijavanje za SP, na kojem ćemo, uzbuđeni zbog nadolazećeg prvenstva u Rusiji, ispitati vaše poznavanje uvjerljivo najpopularnijeg sporta današnjice. Tko je bio najbolji strijelac SP-a 2002. godine? U kojem je klubu karijeru započeo Zinedine Zidane? Koji je jedini igrač sadašnjeg HNL-a koji je svlačionicu dijelio s Huntelaarom, Neuerom i Raulom? Sve koji su najpametniji pred televizorima i u krčmama pozivamo da svrate do nas i dokažu znanje – zbog nevjerojatnog nagradnog fonda isplati se još malo praviti pametan! Više od kvizu OVDJE.

U subotu, 9. lipnja igrat će se filmsko-televizijsko izdanje KOZe s kojim su mnogi od vas već upoznati. Film & TV Superkviz! donosi stotinjak pitanja raspoređenih u sedam-osam raznovrsnih kategorija, a provjerit ćemo vaše znanje iz područja mnogih najrelevantnijih, najzabavnijih ili najužasnijih filmskih i TV ostvarenja posljednjih stotinu godina, s naglaskom na zadnjih nekoliko desetljeća. Ako znate u kojem smo sitcomu pratili obitelj Tanner, a u kojem Winslow, ako vam je jasno zašto Bruce Banner mora nositi elastične potkošulje i ako nam usred noći možete nabrojati sve Tarantinove filmove, nemate što čekati – pokažite znanje i u kasne sate pođite kući s punim rukama. Više o kvizu OVDJE.

Nedjelja, 10. lipnja rezervirana je za našu dobru staru KOZu, kviz općeg znanja. Čeka vas raznovrstan, zabavan, opušten i vrlo igriv kviz od stotinjak pitanja, tijekom kojeg ćemo skakati s heavy metala na Metal Gear Solid, s Alessandra Volte na Johna Travoltu i s Ćire Blaževića na čir na želucu. Dođite i provjerite zbog čega je KOZa zadnjih nekoliko godina najpopularniji kviz u Hrvatskoj! Više o kvizu OVDJE.

PRIJAVI EKIPU NA ‘KVIZOVE POD VEDRIM NEBOM’

Glavni pokrovitelj Kvizova pod vedrim nebom je Staropramen, koji će se točiti u potocima po pristupačnoj cijeni od 12 kuna po pola litre. Nešto se šuška da će biti i kokica. 🙂 Pod svakom će se pauzom održati bogata lutrija i vesele dodatne kvizaške igre na kojima će sretnici imati priliku osvojiti brdo kul stvari neovisno o rezultatu na kvizu.

U slučaju lošeg vremena rezervni termin je ponedjeljak, 11. lipanj. Ako pak vrijeme bude kontinuirano užasno (a neće!), kvizovi će se prebaciti u zatvoreni prostor. S obzirom na to da zatvoreni prostor ima ograničen kapacitet, prednost će imati one ekipe koje su se prije prijavile na Kvizove pod vedrim nebom.

Izvrstan nagradni fond omogućili su naši dragi partneri, a u danima koji dolaze otkrivat ćemo što od nagradnih paketa sve čeka najuspješnije i najsretnije među kvizašima i kvizašicama.

Ekipna ulaznica za jedan kviz iznosi 60 kuna, a dostupna je i „festivalska“ ulaznica za sva tri kviza po 140 kuna, koju možete kupiti već prve kvizaške večeri (8. 6.). Želite li igrati, molimo vas da s ekipom dođete na Trg dr. Franje Tuđmana oko 19:45 kako biste se ugodno smjestili i pripremili za super kvizaško iskustvo.

Svaka ekipa može imati maksimalno četiri člana/članice, a svoju ekipu možete prijaviti putem ove poveznice. Ponesite dekicu, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Vidimo se 8., 9. i 10. lipnja na open air kvizaškoj fešti kojom ćemo proslaviti prekrasne tri godine postojanja KOZe!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala