Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 26.5.
Večeras iz programa izdvajamo finale nogometne Lige prvaka, zabavne serije i nekoliko izvanrednih filmova

TV Preporuke dana - Subota 26.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 26.5.

SERIJE / EMISIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:15h
Kroz kadrove serije čija se radnja događa 1942. godine prolaze tarzani, svemirci, nindže, Indijanci i ostali. Nikome nije jasno zašto to Faruk radi, pa na njega vrše pritisak, s jedne strane direktor televizije, a s druge strane Izet. Nitko ni ne sluti da iza toga stoji nemoralna ponuda koju su Faruku prezentirali Avdija i Milena. Naime, moraju uništiti televiziju kako bi je Rudolf Turković, tajkun, mogao što jeftinije privatizirati, a Faruk bi dobio milijun. Izet angažira Movu da skupi dokaze o Turkovićevoj korumpiranosti, kako bi ga smjestio u zatvor i odvojio od Milene. Kada Faruk ipak prizna Izetu o čemu se radi, Izet pokušava spriječiti Movu u prezentiranju dokaza tužiteljstvu, ali prekasno.

Nogometna LP: Real Madrid - Liverpool - finale, prijenos, HTV 2 u 20:35h

Opaki par, HTV 2 u 23:13h
Violet i Ash odlučuju da će se početi viđati s drugima. Freddie je pod velikim pritiskom zato što Stuart silno želi ulogu u novoj seriji.

FILMOVI

Collateral, Doma TV u 19:55h
Vincent (Tom Cruise) je plaćeni ubojica koji mora izvršiti pet ubojstava diljem Los Angelesa. Plaćen je od strane meksičkog narko bossa koji mu je kao svaki uredni poslodavac dao striktne upute o petorki koja mu na skorašnjem suđenju može doći glave. Vincent studiozno pripremivši svoj krvavi pohod, zbog neupadljivosti uzima taksi s vrlo jednostavnim planom.

Tajni život kućnih pomoćnica, RTL 2 u 20h
Skeeter (Stone) je djevojka s juga koja se vraća s fakulteta odlučna da postane pisac. Okreće živote svojih prijatelja i mali Mississippi naopačke kada odluči intervjuirati crnkinje koje su provele svoje živote brinući za istaknute južnjačke obitelji. Aibileen (Davis) je Skeeterina najbolja prijateljica, domaćica, koja se na užas njenih prijatelja u usko povezanoj crnačkoj zajednici usudila progovoriti prva. Unatoč tome što njihovo dugotrajno poznanstvo visi u zraku, ona i Aibileen nastavljaju suradnju, a uskoro dolaze i druge sumještanke koje žele ispričati svoju priču...

Snajperist, Nova TV u 21:50h
Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda, a postao je nadaleko poznat i s neprijateljske strane te mu ucijenjena glava. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku slijedeći moto američke mornarice ne ostavljaj ni jednog čovjeka iza sebe.

Vrag nosi Pradu, RTL u 22:20h
Mlada novinarka Andy Sachs (A. Hathaway), koja mašta o ozbiljnoj karijeri u uglednim revijama poput "New Yorkera" i "Vanity Faira", prijavi se na razgovor za posao druge asistentice moćne Mirande Pristly (M. Streep), urednice modnog magazina "Runway", poznate po okrutnosti, iscrpljivanju svojih zaposlenika i odijevanju u odjeću marke Prada. Miranda isprva prezirno odbije Andy, odjevenu nemarno i bez ikakva smisla za modu, no zaintrigira je djevojčina inteligencija i otvorenost te odluči dati joj šansu i posao.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala