Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U Farmi ocvale zvijezde i predvodnici hrvatskog trasha
Priznajte, jedva čekate da se pod tušem skine punašna i ostarjela Marina Perazić. Ili griješimo?

U "Farmi" ocvale zvijezde i predvodnici hrvatskog trasha

PIŠE: Dario Petruševski

Nakon višemjesečnih nagađanja, konačno je poznat cjeloviti popis sudionika nove sezone reality showa "Farma". Seoskim imanjem tako će vladati Simona i Ante Gotovac, Marina Perazić, Mario Mlinarić, Pjer Žardin, Seid Memić Vajta, Renato Đosić Renman, Dino Bubičić, Petra Maroja, Sonja Kovač, Ivana Paris, Stjepan Barišić Gego, Tanja Jovanović i Marija Štrajh. Nije vam poznata barem polovica ovih imena?

Iako se i prije službene objave popisa znalo da će u "Farmi" sudjelovati uglavnom trećerazredne zvijezde kojima se javnost više izruguje nego divi, odabir kandidata iznenadio je javnost. Ivana Paris? Miss Universe koja nije uspjela postati ni tabloidna zvijezda. Renman? Ocvali reper s nula hitova u džepu. Gego? Potonuli "pionir otočnog rocka" kojem je karijera umrla zajedno s prvim i jedinim hitom "Jamajka".

Natjecatelji će u drugoj sezoni "Farme" živjeti bez struje, tekuće vode i kanalizacije. Neće im biti dopuštena uporaba mobitela niti bilo kakva druga komunikacija s vanjskim svijetom, a imanje će čuvati desetak zaštitara i pet pasa. Događanja na selu pratit će ukupno 40 kamera, a emisije petkom bit će emitirane iz najvećeg studija u Hrvatskoj. Kandidati će se, uz tjedne i dnevne zadatke, morati stalno brinuti o stotinjak životinja, a kroz izazove na imanju vodit će ih Dražen Kocijan Kocka, dok su studijske minute rezervirane su za Miju Kovačić i Nikolinu Pišek.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala