Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 19.5.
Uz nove "Zvjezdice" i zanimljive serije iz večerašnjeg programa izdvajamo i napete i zabavne filmove

TV Preporuke dana - Subota 19.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19.5.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20:10h
U subotu, 19. svibnja na pozornicu 'Zvjezdica' stiže deset novih kandidata, koji će se u najboljem svjetlu predstaviti znatiželjnom žiriju. Nekima od njih ovo je prvi nastup pred brojnom publikom, no to im neće predstavljati veliki problem te će dati sve od sebe kako bi svojom vokalno-scenskom izvedbom pokušali osigurati prolaz u polufinale. Koga ćemo gledati u šestoj epizodi popularnog glazbeno-natjecateljskog showa, otkrijte u novoj epizodi!

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:15h
Da bi se malo opustio nakon napornog dana na snimanju i stresa oko financija, Faruk si priprema kupku od mirisnih soli. Fufe, vidjevši Faruka u kupci, s Izetom sklapa dogovor - Fufe će Izetu donositi biftek svaki dan, a Izet ce Fufetu pripremati mirisnu kupku. Fufe je domišljat u nabavci bifteka, sve dok ga ne uhvati sigurnosna kamera. Ponovno se vodi spor oko starateljstva nad Džebrom. Barbara smatra da Džebra kod Fazlinovića samo gleda crtiće i da to štetno utječe na njega, ali upravo taj argument na sudu je iskorišten na njezinu štetu. I dok Fazlinovići odluku suda proslavljaju uz biftek, Fufe sjedi u zatvoru.

Milostiva prije svega, HTV 3 u 20:54h
Hyacinth budi Richarda da pogleda njezin mobilni telefon. Trebat će ga dok režira lokalnu povijesnu priredbu "Naš grad u građanskom ratu". Richard glumi kralja Karla, a ona je njegova kraljica. S obzirom na znatan manjak volontera, Hyacinth obitelji namijeni uloge puritanaca i rojalista. Richard, Elizabeth i Emmet moraju glačati kostime. Nažalost, obitelj zahvati neviđena kriza. Onslow izvede kazališni debi u dućanu s alkoholom, a vikar i supruga svjedoče svađi obiteljskih kazalištaraca. "Ovaj dijalog doista nije priličan!", izjavljuje šokirani vikar i traži spuštanje zavjese. Elizabeth, napeta kao uvijek, reagira na vrijeme i spušta zavjesu - na kraljicu. Hyacinth odvoze kolima Hitne, a ona Onslowu nalaže neka stavi kravatu za njezin pogreb.

FILMOVI

Paranoja, RTL 2 u 20h
Nakon što na poslu počini skupu pogrešku Adam Cassidy suočava se nemilosrdnom predsjednikom kompanije, Nicholasom Wyattom. On ga neće uništiti samo pod jednim uvjetom: Adam mora postati korporativni špijun. Odjednom dobiva raskošan ured, vozi skupe automobile... ali konce igre vuče Wyatt kojeg ništa ne može spriječiti u multimiljunskoj utrci u kojoj planira pobijediti!

Noćna potjera, Nova TV u 21:50h
Pripadnik brooklynskog podzemlja i uspješni plaćeni ubojica Jimmy Colon (Liam Neeson) imao je i boljih dana. Sa 55 godina proganjaju ga grijesi iz prošlosti, ali i uporni policijski detektiv (Vincent D’ Onofrio) pa se čini da Jimmy jedinu utjehu pronalazi na dnu čaše whiskeya. No kada njegov sin Mike (Joel Kinnaman) postane meta, njegov otac, ujedno i najbolji prijatelj mafijaškog bossa Shawna Maguirea (Ed Harris), morat će se trgnuti i odlučiti pripada li još uvijek obitelji kriminalaca ili svojoj pravoj obitelji koju je davno napustio.

Mr. Bean na praznicima, RTL u 22:20h
Mr. Bean (Rowan Atkinson) se zasitio hladnog i mokrog Londona, ali spas stiže u pravi trenutak jer  igrom slučaja osvaja putovanje do sunčane francuske obale. Pa tako, „oboružan“ novom digitalnom kamerom on kreće na odmor. Naravno da će Mr. Bean ostati vjeran sebi i naći se u mnogim neugodnim i komičnim situacijama, kao na primjer onoj u restoranu kada mu konobar (Jean Rochefort) nudi cijelu lepezu morske hrane. No putem se sprijatelji s putnikom iz Rusije, uspije se dočepati Francuske rivijere, ali i omesti snimanje snobovskom redatelju Carsonu Clayju (Willima Dafoe), nesvjestan da će njegovo pojavljivanje ipak završiti Filmskom festivalu u Cannesu.

Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni, HTV 1 u 22:27h
U RED-u 2, visoko oktanskoj akcijskoj komediji, nastavku svjetskog hita o „spavačima“, CIA-in umirovljeni tajni agent Frank Moses okuplja svoj nevjerojatni tim operativaca u svjetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom nove generacije koja može promijeniti raspodjelu svjetske moći. Kako bi u tome uspjeli, morati će se suočiti sa vojskom nesmiljenih ubojica, nemilosrdnih terorista i vladinih dužnosnika žednih moći, koji se žele dočepati tehnološki naprednog super oružja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala