Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 18.5.
Večeras uz izvrsne serije i filmove izdvajamo i igrani film u čast kraljevskog para princa Harryja i Meghan Markle i njihovog vjenčanja

TV Preporuke dana - Petak 18.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18.5.

SERIJE

Inspektor Montalbano, HTV 2 u 20:05h
Noćna mora o lijesu uznemiri inspektora Montalbana. No njome se ne stiže pozabaviti zato što mora riješiti čak dva slučaja. Jedan seljak je primijetio da mu je netko u spremištu ugradio tajna vrata. Po svemu sudeći, spremište je korišteno za ilegalnu trgovinu oružjem. Osim toga, napadnuta je i maloljetna supruga g. Di Marte. Nakon što se ispostavi da je i silovana, osumnjičenog Savastana, sitnog mafijaša, nađu mrtvog. Je li ubojica g. Di Marta?

Snaha, Nova TV u 21h
Adem je kod psihoterapeutkinje. Ona ga tjera da se prisjeća prošlosti s očuhom, a on priznaje kako je došlo do očuhove smrti. Siren posjećuje Burdžu i Osmana. Džan javlja Ademu plan napada na Boranove. Esma okupi obitelj kako bi svima rekla vijesti. Murat iznenadi sve okupljene svojom odlukom. Esma njegovu odluku proglašava kažnjavanjem ukućana. Gulistan zatekne Sureju onesvještenu te alarmira cijeli konak. Faruk obeća preseljenje iz konaka.

Škorpion, Doma TV u 21:25h
Dvodijelna epizoda: Walterov pokušaj normalizacije pođe po zlu kada mu zlokobni virus napadne računalo i pretvori novu „pametnu” zgradu tima Škorpion u goruću smrtonosnu klopku te ugrozi život svih u njoj u ovoj specijalnoj epizodi serije Škorpion.

FILMOVI

Kum 2, HTV 1 u 20:05h
Univerzalno prihvaćen kao jedan od rijetkih nastavaka koji se ne treba sramiti usporedbe s originalom, "Kum 2" legendarnog redatelja Francisa Forda Coppole ujedno je i mnogo više - jedna od najdojmljivijih, najljepših i najvećih priča ikada ispričanih, ne samo u filmskom obliku. Temeljni roman Marija Puza Coppola je na veliki ekran prenio u punom sjaju, a role Ala Pacina i Roberta De Nira, da spomenemo samo najistaknutiju dvojicu, do danas su ostale klasici glumačke uvjerljivosti.

Harry i Meghan: Kraljevsko vjenčanje, RTL u 20:10h
Romantična drama Lifetimea kronološki slijedi ljubavnu storiju princa Harryja i njegove zaručnice Meghan Markle, od prvog susreta, kada su ih spojili prijatelji, kroz vrijeme kada se zaljubljeni par upoznavao daleko od očiju javnosti, pa sve do trenutka kada je njihova veza otkrivena i kada je odjeknula u javnosti.

Rocky 5, HTV 2 u 22:49h
Rocky se suočava s protivnikom kojega je zavolio kao rođenog sina, svojim učenikom, mladim boksačem Tommyjem Gunnom. Ni pred najvećim iskušenjem, Rocky ne pokazuje strah i nikada ne odustaje pred teškim izazovima.

Kako se riješiti frajera u 10 dana, Nova TV u 23:20h
Benjamin Barry (Matthew McConaughey) je marketinški stručnjak koji se natječe s dvije kolegice oko dobivanja velike kampanje. S njima se okladi da je posao njegov ako uspije u roku od deset dana zavesti ženu koju one odaberu. Kolegice se lukavo odluče na prekrasnu novinarku Andie (Kate Hudson), koja izgleda kao tvrd orah. Istovremeno, Andie radi i na priči o tome kako se riješiti muškarca u roku od deset dana - uspije li to izvesti, šef joj je obećao povjeravati ozbiljnije zadatke pisanja o zahtjevnijim temama. Početna faza izlazaka ni inače nije laka, no skriveni planovi oboje uključenih ovu će vez učiniti još neobičnijom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala