Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kraljevsko vjenčanje: spektakl godine uživo na Novoj TV
Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos jednog od najiščekivanijih događanja godine – kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle

Kraljevsko vjenčanje: spektakl godine uživo na Novoj TV

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos jednog od najiščekivanijih događanja godine – kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle koji će 19. svibnja sudbonosno „da“ izreći u kapeli sv. Georgea u Windsoru. U specijalnoj emisiji s početkom u 11.30 na Novoj TV, iz spektakularno uređenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata prijenosa uživo moći pratiti vjenčanje, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju – modne dizajnerice Matije Vujice, znalca državnih pa i kraljevskih protokola Milade Privore, profesora Bože Skoke koji će govoriti o kraljevskoj obitelji kao svjetskom brendu te reporterke, komentatorice i urednice vanjske politike Nove TV Ivane Petrović koja će analizirati politički kontekst i odnose kraljevske obitelji u koju  sada ulazi još jedna pučanka – američka glumica. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi reporterka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati iskusna urednica Ivana Ivančić.

„Ovo je moje drugo kraljevsko vjenčanje. Sjećam se koliko je vjenčanje Williama i Kate bilo uzbudljivo. Imali smo live prijenos koji je trajao više sati, ali uz sjajne goste vrijeme je prošlo tako brzo i nakon toga sam postao vjerni fan kraljevske obitelji. Ovo vjenčanje je drugačije jer se Harry ženi za djevojku koja iza sebe ima već jedan brak i cijela priča se razlikuje od one prije sedam godina. I ove godine u studio dovodimo sjajne goste koji su pravi stručnjaci kad je pitanju kraljevska obitelj, protokol, moda i showbiznis. Posebno me veseli što specijalnu emisiju opet uređuje Ivana Ivančić i što ću raditi s kolegicom Valentinom Baus, našom mladom snagom koja će u ovaj projekt dodatno unijeti pozitivnu energiju kojom zrači“, rekao je Dorijan Elezović.

Vođenju kraljevskog vjenčanja veseli se i Valentina Baus, novinarka informativnog programa Nove TV kojoj će ovo biti prvo voditeljsko iskustvo. „Ovo je prvi projekt u kojem sudjelujem kao voditeljica. Veliki je to izazov, ali jako mu se veselim. Kako se vjenčanje približava, pripreme su sve intenzivnije. Svakodnevno se informiramo o novostima i pratimo svaki potez budućih mladenaca. U studiju ćemo imati stručnjake koji će zajedno s nama komentirati uzvanike, odjevne kombinacije, vjenčanicu koju svi jedva čekamo vidjeti, sam značaj kraljevske obitelji kroz povijest i mnoge druge zanimljivosti. Iza cijelog projekta stoji urednica s dugogodišnjim iskustvom i velikim znanjem Ivana Ivančić, a veselim se što ću studio dijeliti s Dorijanom koji je, prije svega, veliki profesionalac. To je spektakl o kojem se dugo priča i koji će gledati milijuni diljem svijeta. Bit će to sjajan dan i vjerujem da će naši gledatelji uživati“, komentirala je Valentina Baus.

Kraljevsko vjenčanje pratite uživo na Novoj TV u subotu, 19. svibnja od 11.30, portalu dnevnik.hr i pripadajućim društvenim mrežama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala