Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Traileri za nostalgičare
CBS je objavio najavne trailere za serije koje stižu ove jeseni, a među njima našle su se i najave za serije "Magnum P.I." i "Murphy Brown"

Traileri za nostalgičare

CBS nas je ovih dana počastio najavom svojih novih serija, koje očekujemo na malim ekranima ove jeseni.

Među nadolazećim serijama našle su se i serije Magnum P.I. i Murphy Brown. Magnum je reboot klasične serije iz osamdesetih, dok će Murphy Brown nastaviti s pričom, tamo gdje su stali 1998., kada je serija prestala s prikazivanjem.

Magnum P.I. je moderan prikaz klasične serije s Jayom Hernandezom u ulozi Thomasa Magnuma, odlikovanog bivšeg mornaričkog specijalca, koji se nakon povratka iz Afganistana odlučuje iskoristiti svoje vojničke vještine kako bi postao privatni istražitelj. Šarmantan i vragolast, američki junak i okorjeli fan Detroit Tigersa, Magnum ima Juliet Higgins i njene dobermane koji ga drže u redu, kao i svoje vjerne prijatelje i suborce TC-ja i Ricka, koji su mu podrška kada je potrebno.

S ključevima starog Ferrarija u jednoj ruci, aviator sunčanim naočalama u drugoj i Old Düsseldorf pivi koja se hladi u hladnjaku, Thomas Magnum ponovno je na slučaju. Jay Hernandez je Thomas Magnum, Perdita Weeks je Juliet Higgins, Zachary Knighton je Orville “Rick” Wright, a Stephen Hill je Theodore “TC” Calvin.

Višestruka dobitnica nagrade Emmy Candice Bergen i kreatorica serije Diane English, ponovno se udružuju u seriji Murphy Brown, oživljenoj komediji o naslovnoj novinarskoj legendi i njenom oštroumnom prikazu aktualnih događaja, sada u svijetu 24-satne kablovske, društvenih medija, "lažnih vijesti" i vrlo različite političke klime.

Usred podijeljene nacije, kaotičkog nacionalnog diskursa i žestokih napada na medije, Murphy se vraća sa svojom originalnom FYI ekipom: 'život i stil' novinarka Corky Sherwood (Faith Ford), istražiteljski novinar Frank Fontana (Joe Regalbuto) i producent Miles Silverberg (Grant Shaud). Murphyn sin Avery (Jake McDorman) dijeli majčin natjecateljski duh i oštroumnost te ju prati u stopu. Murphy se vratila u igru i odlučna je povući granicu između dobre televizije i istinitih reportaža, dokazujući da svijet treba Murphy Brown više no ikad.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala