Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Magične riječi iz Pickboxa!
Gledajte besplatno serije i filmove na novoj platformi!

Magične riječi iz Pickboxa!

Svibanj za domaću streaming uslugu Pickbox donosi puno novosti, no dvije su najvažnije: Pickbox je redizajnirao svoju uslugu i omogućio je besplatan period korištenja usluge više od mjesec dana. Registrirajte se na www.pickbox.tv i gledajte sve serije i filmove dostupne u Pickboxovoj ponudi!

Pickbox je dostupan u šest zemalja regije od 8. svibnja 2014. godine, a tijekom četiri godine intenzivnog rada pratili smo sve komentare i kritike upućene nama koje su se širile društvenim mrežama i medijima. Za četvrti rođendan Pickboxa odlučili smo sebe i vas počastiti novim izgledom platforme i funkcionalnostima, ali i u potpunosti besplatnim periodom korištenja Pickboxa do 4. lipnja, period u kojem će se postupno implementirati sve promjene u dizajnu i funkcionalnosti.

Ono što trebate znati o novoj platformi (objašnjeno na laički način)

1. Prva stavka koju će korisnici primijetiti jest višestruka promjena sučelja tijekom svibnja, postaje lakše za upotrebu i pokazuje pravo bogatstvo Pickboxova sadržaja. 

Što to znači: više nećete moći reći da vi ne vidite 3000 sati sadržaja kojim se Pickbox stalno hvali; sada je itekako vidljivo koliko serija doista imamo, a sve to poredano je po žanrovima. To znači i da smo modernizirali kompletni izgled!

2. Jedan od čestih upita prilikom aktivacije Pickboxa jest i koliko je sadržaja omogućeno u HD-u. Novom platformom više od 50 % sadržaja bit će dostupno u HD rezoluciji. Napomena ipak stoji kao i dosad: za najbolju sliku uvjet je minimalna brzina internetske veze od 2 Mbps.

Što to znači: postoji mogućnost da će Vikinzi postati krvoločniji više nego što ste naviknuti…

3. Korisnici će se vrlo lako moći prebaciti na novu epizodu serije s pomoću opcije autoplay na desktop-aplikaciji. Prijašnje iskustvo korištenja Pickboxa uključivalo je ručno prebacivanje na novu epizodu, no sada će se nova epizoda prebaciti odmah nakon završetka prethodne.

Što to znači: bez muke nema nauke, no kada se opuštate uz omiljene naslove, nauka i nije potrebna!

4. Uz kompletni user experience, posvetilo se i dostupnosti Pickboxa pa će Pickbox tako, osim osvježenja izgleda web-aplikacije dostupne putem poveznice www.pickbox.tv, osvježiti i izgled Android i iOS aplikacija koje će odsad imati i potporu za Chromecast. Time je Pickbox ispunio želje svih korisnika koji obožavaju dijeliti sadržaj sa svojim televizorom i gledati u jednakoj kvaliteti serije i filmove na velikom ekranu. Uskoro će se Pickbox moći gledati i preko Android TV-a,  a do kraja godine i putem Samsung Smart TV-a s operativnim sustavom Tizen te LG Smart TV-a s webOS-om.

Što to znači: roditeljima ste kupili Android TV, vi nosite mobitel, a vaš brat/sestra gleda preko laptopa. Svi sretni i prilagođeni svojem životnom stilu! Dodatno, korištenjem Chromecasta vaš mobitel postaje daljinski upravljač.

5. Free trial! 

Što to znači: besplatan Pickbox zapravo je uvertira u besplatni period od 30 dana koji će moći iskoristiti svi novi korisnici. Dakle, korištenje besplatnog perioda bit će moguće samo za nove korisnike koji još nisu registrirani.  

Ima li neka caka u „besplatnom gledanju serija i filmova“?

Ne. Idemo dalje.

Ne, doista, ima li caka?

Doista nema. Tijekom svibnja intenzivno će se raditi na implementaciji novog dizajna i funkcionalnosti, a neke od nabrojenih promjena već su dostupne javnosti. Dovoljno je registrirati se na www.pickbox.tv stranici i uživati u više od 3000 sati hit-serija i filmova, kao i Disneyjevih klasika. Iskušajte i javite dojmove! Za sve nedoumice slobodno se javite na e-mail [email protected].

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala