Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 28.4.
Večeras iz programa izdvajamo novu epizodu "Zvjezdica", dvije zabavne serije i nekoliko izvrsnih filmova, od kojih su dva s Tomom Cruiseom

TV Preporuke dana - Subota 28.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28.4.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20h
U trećoj epizodi popularnog RTL-ovog glazbeno-natjecateljskog showa imat ćete priliku čuti deset novih fantastičnih kandidata. Od malih i slatkih klinaca i klinceza to pravih djevojaka i dječaka, svi su redom talentirani i spremni zablistati i pod svjetlima reflektora pustiti svoj glas!

Milostiva prije svega, HTV 3 u 20:50h
Iako su glumci za mjuzikl već izabrani, Hyacinth je uvjerena da je Emmet prestidljiv da bi joj ponudio ulogu. Odluči potaknuti njegovu hrabrost pozivom na "bonvivansku zakusku" u Violetinoj kući.

Monk, RTL 2 u 22:15h
Adrian Monk nije običan detektiv, a kamoli čovjek. Naime, on pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja i još 312 fobija, uključujući fobiju od bubamara, visine, mlijeka, nesimetrije i nesavršenosti, usne harmonike, rizika i još mnogih. Iako mu poremećaji i fobije uglavnom stvaraju samo probleme i dovode ga u neprilike, ipak mu od ranog djetinjstva pomažu u uočavanju sitnih nelogičnosti, pronalasku uzorka ubojice i povezivanju činjenica koje inače detektivi ne uspiju, a kasnije ga dovode i do rješavanja slučajeva.

FILMOVI

Nemoguća misija 2, RTL 2 u 20h
Nastavak hita iz 1996 "Mission: Impossible" ponovno nas vraća u svijet tajnog agenta Ethana Hunta (Tom Cruise). Huntov posao ovog puta je zaustaviti Seana Ambrosea (Dougray Scott) u distribuciji smrtonosnog virusa imena Chimera. Znanstvenik (Rade Šerbeđija) razvio je smrtonosni virus kao i cjepivo za njega. koji padaju u ruke zločestom dečku Ambroseu (Dougray Scott), inače bivšem IM agentu. Pri tome dobije naređenje IM-ovog Mr. Biga (Anthony Hopkins) da se ujedini s bivšom Amroseovom ljubavnicom (Thandie Newton) kako bi misija bila uspješna. U ulozi pomagača pojavit će se Huntov stari prijetelj Luther Stickell (Ving Rhames) koji mu je pomogao i u prvom nastavku.

Moj najbolji prijatelj se ženi, HTV 1 u 20:06h
Julianne (Julia Roberts) je tijekom koledža prekinula vezu s Michaelom, ali uz dogovor da će se vjenčati jedno s drugim ako u 28-oj još uvijek budu samci. Kada Michael (Dermot Mulroney) nazove Julianne upravo pred njezin 28. rođendan, ona odmah pomisli da će je zaprositi. No okrutna stvarnost je drukčija - Michael joj, naime, želi objaviti vijest da će za tri dana oženiti novu odabranicu svoga srca, lijepu Kimberly (Cameron Diaz). Julianni ne preostaje ništa drugo nego uzeti stvar uz svoje ruke i spriječiti vjenčanje uz pomoć vjernog prijatelja, šašavog homoseksualca Georgea (Rupert Everett)...

Posljednji samuraj, HTV 1 u 22:26h
Kapetana Nathana Algrena (Tom Cruise), cijenjenoga američkoga vojnog oficira i stratega unajmi japanski car kako bi svojoj vojsci omogućio da od najvećeg stručnjaka nauče vještine modernog ratovanja. Istovremeno, car planira ukinuti slavne samurajske postrojbe u korist potpune modernizacije svojih vojnih snaga. Međutim, susret s drevnom kulturom japanskih ratnika Algrena fascinira u tolikoj mjeri da ne prestaje upijati njihova znanja. Algren će se odjednom naći usred borbe dviju era i sukoba dvaju svjetova, a moći će se osloniti samo na svoju čast i poštenje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala