Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Borilački spektakl u subotu na RTL-u!
KSW borba koju svi čekaju!

Borilački spektakl u subotu na RTL-u!

U subotu od 22 sata na RTL-u uz stručno vodstvo RTL-ovog sportskog stručnjaka Antonija Vuskanovića i specijalnog gosta - jednog od najboljih hrvatskih MMA boraca, Filipa Pejića, iz monumentalne povijesne zgrade Hala Stulecia u Wrocławu, pratimo KSW 43 spektakl, ugledne poljske borilačke promocije, u kojem će se susresti mlada zvijezda MMA, KSW prvak Roberto Soldić (15-2) i EFC prvak Dricus Du Plessis (11-1).

23-godišnji Soldić prošle godine u prosincu ostvario je uspjeh karijere kada je svladao KSW prvaka velter kategorije Borysa Mankowskog u Katowicama, a sada ga čeka susret protiv velter prvaka južnoafričke Extreme Fighting Championship organizacije Dricusa Du Plessisa, koji je trebao biti suparnik u meču protiv Mankowskog, no zbog ozljede ligamenta desne ruke otkazao je nastup dva tjedna prije održavanja priredbe te je borac iz Viteza uskočio umjesto njega i senzacionalno odnio pobjedu nad favoriziranim Mankowskim. 

Sada, po prvi put, Roberto Soldić, kojeg mnogi vide kao veliku zvijezdu koja bi mogla uskoro i nastupiti na UFC borbama, brani svoju titulu protiv Dricusa Du Plessisa, koji je tvrdio da Soldić nema šanse u meču protiv Mankowskog. No Soldić je pokazao da nije impresioniran te je trijumfom završio nastup protiv poljske legende. Odmah nakon osvajanja pojasa Soldić je preskočio kavez i izmijenio nekoliko riječi s Du Plessisom, koji je sjedio u publici te je čitav susret završio naguravanjem. Soldićev kolega Antun „Killer“ Račić, koji će nastupiti iste večeri u istoj areni redovno trenira sa Soldićem u Duesseldorfu  te ga proziva pravim ljudskim strojem, kojem će netko vrlo teško uzeti pojas. U svakom slučaju, čeka nas pravi borilački spektakl, kojeg svi KSW obožavatelji, ali i obožavatelji MMA-a s uzbuđenjem čekaju, u susretu koji bi mogao potvrditi da je nova borilačka legenda rođena!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala