Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dolores Lambaša i Katja Kušec u showu Zvijezde pjevaju
Poznat je popis natjecatelja treće sezone omiljenog HTV-ovog glazbenog showa

Dolores Lambaša i Katja Kušec u showu "Zvijezde pjevaju"

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Story

Video: Počela treća sezona showa "Zvijezde pjevaju" >>>

Tri tjedna prije početka treće sezone HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju", finaliziran je popis sudionika koji bi u narednim mjesecima trebali konkurirati zabavi komercijalnih TV postaja. Iako nije službeno potvrđeno, šuška se kako će boje HTV-a u novom projektu braniti urednica "Dnevnika" Katja Kušec te reporter Mihovil Horvat, a ponešto je izmijenjen i popis pjevača koji će amatere voditi kroz bespuća glazbenih stilova i koreografija.

Zorica Kondža, Giuliano, Marija Husar, Marko Tolja, Natali Dizdar, Đani Stipaničev, Ervin Baučić i Ivana Kindl profesionalni su glazbenici koji će u trećoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju" biti mentori, dok su njihovi učenici, uz dvoje HTV-ovaca, glumci Kristina Krepela, Dražen Čuček, Duško Modrinić i Dolores Lambaša. Osim njih, pjevati će učiti i Davor Dretar Drele, koji je zbog HTV-ovog poziva odbio Novu TV i novu sezonu njihove "Farme".

"Prošlogodišnju sezonu u prosjeku je pratilo oko 900.000 gledatelja po emisiji. Nadamo se da ćemo ovog proljeća zadržati taj golem interes, a dat ćemo sve od sebe da nadmašimo lanjske rezultate", rekao je Jutarnjem listu urednik emisije Mario Sedmak, te dodao kako se nada da će se na tržištu nakon završetka sezone naći i CD s glazbenim uspjesima amatera i profesionalaca u showu.

Žiri, unatoč drugačijim planovima, ostaje u istom sastavu - Martina Tomčić, Rajko Dujmić, Ksenija Erker i Husein Hasanefendić Hus komentirati će i ocjenjivati kandidate, a gledatelje će kroz priču voditi, kao i nebrojeno puta dosad, Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala