Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zachary Quinto: Postoje 3 scenarija za Star Trek 4
Quinto otkriva da su u razvoju potencijalno tri scenarija od kojih je jedan Tarantinov

Zachary Quinto: "Postoje 3 scenarija za Star Trek 4"

Zachary Quinto, koji glumi Spocka u modernom rebootu Star Treka, otkriva da su u razvoju čak tri verzije scenarija za četvrti film. Također je rekao da možda postoji više od jednog Star Trek filma koji se trenutno razmatra. Posljednji film je možda bio slabiji po zaradi, ali sva tri su dobila pozitivne kritike. Trenutna ekipa koja nas vodi kroz serijal su Chris Pine, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg i drugi. 

Zachary Quinto je rekao: "Prije svega, mislim da postoji nekoliko scenarija, budući da se scenarij pisao prije nego što je Quentin Tarantino došao do ideje o potencijalnom filmu. I zato mislim da razvijaju više od jednog. Dakle, ne znam što će se dogoditi. Quentin je zaposlen na drugom filmu. Dakle, osjećam se kao da smo u stanju iščekivanja. Svi smo stvarno uzbuđeni zbog ideje da radimo s Quentinom na Trek filmu, ali znam da su Simon Pegg i Doug Jung, koji su napisali posljednji film, već pisali scenarij, a postoji još jedan skup pisaca koji ga također pišu. Dakle, ne znam. Ne znam što će se dogoditi. "

Krajem prošle godine, objavljeno je da je Quentin ponudio ideju za novi Star Trek Paramountu, studiju koji posjeduje prava na franšizu. Značajno, Tarantino nikada nije radio na popularnoj franšizi jer voli imati potpunu kontrolu nad svojim stvaranjem s izvornim pričama. Ako su izvještaji istiniti, direktor Pulp Fictiona, će se naći u donekle neistraženom području, iako je izrazio želju da jednom napravi i James Bond film.

D.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala