Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 31.3.
Večeras iz TV programa izdvajamo boksački meč između Joshue i Parkera te izvanredne filmske poslastice

TV Preporuke dana - Subota 31.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 31.3.

EMISIJE / SERIJE

Smrtonosno oružje, Nova TV u 21:25h
Riggs i Murtaugh istražuju smrt daskaša. U međuvremenu je Murtaugh sumnjičav prema Trishinu novom prijatelju s kojim radi na dobrotvornom događaju dok ne sazna da je riječ o zvijezdi NBA-a Scottieju Pippenu. Riggsa muče nasilne noćne more koje iznose na vidjelo ožiljke iz djetinjstva. Riggs i Murtaugh ulaze u podzemni svijet mafije dok istražuju ubojstvo u bolnici. U međuvremenu Murtaugh otkrije da njegova kći Riana potajno hoda sa sinom njegova susjeda i neprijatelja. Riggs provodi više vremena s prijateljicom iz djetinjstva, Molly, a otkrivamo i Scorseseovo pravo ime.

Vrati mi se, draga, HTV 2 u 22:32h
Murray pokušava raščistiti situaciju s kolegicom Emmom i odluči još jedanput pokušati s Bex. Bexina sestra Keeley donese vrlo važnu odluku o budućnosti svoje veze.

Boks: Joshua Vs. Parker, RTL u 22:50h
Prvak na prvaka! Vraćamo se na Principality stadion u Cardiffu, na kojem je Anthony Joshua prošle godine uspješno obranio svoje naslove protiv Francuza kamerunskog porijekla, Carlosa Takame. Ovoga puta, u subotu, 31. ožujka od 22:50 sati, velikom britanskom prvaku prema IBF-u, WBA-u i IBO-u, suprotstavit će se Novozelanđanin Joseph Parker, prvak prema WBO-u, koji nam se prošle godine predstavio protiv Hughieja Furyja u Manchesteru, kada je pobjedom napravio korak prema toliko očekivanoj borbi protiv današnjeg protivnika, u meču koji će objediniti sve boksačke titule. Anthony Joshua siguran je da će osvojiti i posljednji pojas koji mu nedostaje i da će WBO titulom uskoro i službeno postati najbolji boksač svijeta.

FILMOVI

Creed: Legenda je rođena, RTL u 20h
Legendarni Sylvester Stallone ponovo se vraća ulozi Rockya Balboe. Ipak, ovaj puta Rocky ne ulazi u ring već će svojim iskustvom i savjetima na pravi put pokušati usmjeriti Adonisa, sina slavnog svjetskog šampiona u teškoj kategoriji Appolo Creeda.

Kralj škorpiona, RTL 2 u 20h
U davnim vremenima, još prije piramida, zli kralj Memnon (Steven Brand) koristi se psihičkim moćima svoje proročice kako bi predvidio svoje velike pobjede. U posljednjem, gotovo očajničkom pokušaju zaustavljanja Memnona na putu okupacije cijelog svijeta, vođe nekolicine preostalih slobodnih plemena unajmljuju ubojicu Mathayusa (The Rock) da ubije proročicu. No Mathayus će dobiti mnogo više od onoga što je dogovorio te će se uz pomoć varalice Arpida (Grant Heslov), poglavice Balthazara (Michael Clarke Duncan) i još jednoga neočekivanog saveznika, naći na sudbinskom putu postanka Kraljem škorpiona.

Top Gun, Doma TV u 20h
Maverick (Tom Cruise), samouvjereni ambiciozni pilot, i njegov kolega Goose (Anthony Edwards) u F-14 Tomcat zrakoplovu iznad Perzijskog zaljeva odmjeravaju snage s ruskim MiG-28. F-14 je na rezervi s gorivom, Goose gubi kontrolu i uspaničari se, ali Maverick je sabran te uspije navigirati zrakoplov prema nosaču aviona. Maverick je pohvaljen i dobiva mjesto u Top Gun Naval Flying školi, koju pohađaju najbolji američki piloti kako bi se dodatno usavršili. Ondje upoznaje najboljeg pilota Icemana (Val Kilmer) te Charlie (Kelly McGlllis), civilnu instruktoricu letenja s kojom započne romansu.

Julie i Julia, HTV 1 u 20:15h
Prije Ine, prije Rachael i prije Emeril, živjela je Julia, žena koja je zauvijek promijenila način na koji amerikanci kuhaju. No, 1948. godine Julia Child (Meryl Streep) je bila obična Amerikanka koja je živjela u Francuskoj. Posao njenog muža ih je oboje doveo u Pariz, a ona je zbog svojeg neumornog duha žudjela da nešto radi. Pedeset godina kasnije, Julie Powell (Amy Adams) osjeća da je zapela. Bliži joj se trideseti rođendan, živi u Queensu i radi besperspektivan posao dok svi njeni prijatelji postižu zapanjujuće uspjehe u životu. Julie smišlja naizgled neuračunljivi plan da usmjeri svoju energiju; odlučuje provesti ravno godinu dana pripremajući svih 524 recepata iz kuharice Julie Child "Ovladavanje umjetnošću Francuske kuhinje" - i voditi Internet dnevnik o svojem iskustvu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala