Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 30.3.
Iz večerašnjeg TV programa posebno izdvajamo križni put iz Rima i premijeru filma "Egzodus: Bogovi i kraljevi" Ridleya Scotta

TV Preporuke dana - Petak 30.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 30.3.

EMISIJE / SERIJE

Čista ljubav, Nova TV u 20:15h
Profesor je uvjeren da se Editi dogodila nesreća, dok ostali kontempliraju je li počinila samoubojstvo? Tomo ipak pronalazi Editu, u nesvijesti i pothlađenu. Ranko i Rus slijede njegov trag i dolaze na isto mjesto. Ranko silom odvaja Tomu od Edite i odnosi ju u vilu. Ona je pothlađena i ima blagi potres mozga. Profesor želi da Edita ide u bolnicu, no ona želi biti uz Ranka, svog sina. Ranko ostaje nasamo s Editom i ima prvi trenutak nježnosti spram Edite, gdje ju prihvaća kao svoju majku. Vlado je prisiljen pristati na pranje novca, ne znajući da time zapravo radi uslugu Ranku. Maša u Domu dobije astmatični napadaj, a djeca joj ukradu inhalator. Profesor daje Blažu ideju da zaprosi Branku, a Blaženka naziva dr. Vlahova, ne bi li saznala detalje Štefove bolesti. Kada vidi Štefovu poruku doktoru, nemalo se iznenadi.

Rim: Križni put iz Colosseuma, HTV 1 u 21h
Papa Franjo i ove će godine predsjedati pobožnosti Križnoga puta iz Koloseja, građevine koju je papa Benedkt XIV. u 18. stoljeću posvetio muci Kristovoj, na spomen mučenika koji su žrtvovani u progonima. Vjeroučitelj, novinar i pisac Andrea Monda izabrao je skupinu mladih i prikupio njihova razmišljanja, čime se ispunja želja pape da o Kristovoj muci razmišljaju novi naraštaji. Četrnaest postaja opisuje 15 mladih jer su dvije djevojke odlučile zajedno razmišljati o drugoj postaji. Poruka koja proizlazi iz meditacija jest želja da ih se prati na putu života, da ih se ne osuđuje niti sažalijeva. Žele da ih prati Krist kojega su susreli na Križnom putu, koji se spotiče i trpi i, koji napušten i sam, dobro može razumjeti život adolescenata i mladog čovjeka koji se često bez ikakva uporišta mora suočiti sa svijetom.

Cure bez love, RTL 2 u 22:30h
Max i Caroline dvije su mlade djevojke koje dolaze iz potpuno različitih sredina. Otmjena Caroline Channing rodila se u bogatoj obitelji, dolazi iz centra grada, međutim, ostala je bez svega jer joj, navodno, zvijezde nisu bile naklonjene pa je prisiljena zaposliti se kao konobarica. Snalažljiva i drska Max dolazi iz siromašne obitelji i radi dva posla kako bi spojila kraj s krajem. Jedan od tih poslova je konobarski u retro zalogajnici Williamsburger Diner. U početku je Max mislila kako će morati pokrivati Caroline jer ju je smatrala nesposobnom za rad, međutim iznenadila se kad je shvatila da Caroline nema samo stila nego je i pametna. Caroline otkriva kako Max zna peći jako fine kolače i u tome vidi odličnu priliku za zaradu, ali da bi pokrenule zajednički posao, moraju prikupiti početni kapital od 250 tisuća dolara. Plan im je skupljati napojnice. U zalogajnici se druže s ruskim kuharom Olegom i 75-godišnjim blagajnikom Earlom. Pridružuje im se novi vlasnik zalogajnice Han Lee, koji svima želi udovojiti. Cure bez love žive u skupom gradu i pokušavaju zajedničkim snagama doći do dobre prilike za zaradu.

FILMOVI

Egzodus: Bogovi i Kraljevi, RTL u 20h
Christian Bale kao Mojsije i Joel Edgerton kao Ramzesa II dvoje su nerazdvojnih prijatelja koji su odrasli zajedno. No sudbina im je namijenila sasvim drugačije uloge. Spletom okolnosti postat će smrtni neprijatelji, ali i svjedoci najvećih čuda u ljudskoj povijesti. 

Utočište, Nova TV u 22:30h
Tajanstvena mlada žena stiže u mali grad u Sjevernoj Karolini. Njena nevoljkost da se pridruži zajednici poteže pitanja o prošlosti. Ona će polako skupiti hrabrost i započeti vezu s Alexom, udovcem sa dvoje djece. Ali mračne tajne počinju ugrožavati njen novi život.

Razum i osjećaji, HTV 1 u 23:18h
Spolna diskriminacija početkom 19. stoljeća dio je svakodnevice, a protagonistice ove drame osjećaju je na svojoj koži. Nakon smrti starog Dashwooda sve nekretnine pripadnu njegovom sinu iz prvog braka, dok se druga supruga i kćeri moraju snalaziti kako znaju i umiju. Iako utočište pronađu kod suosjećajnih rođaka, njihovim problemima ne nazire se kraj. Elinore i Marianne sada se suočavaju s činjenicom da loše materijalne prilike uvjetuju i prepreke udaji. Ipak, one uspiju pronaći muškarce svojih života - Elinore bogatog Edwarda Ferrarsa, a Marianne mladog Willoughbyja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala