Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 24.3.
Večeras nas na malim ekranima očekuju zanimljive serije i izvanredni filmski naslovi, iz kojih izdvajamo novi "Jurski svijet"

TV Preporuke dana - Subota 24.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24.3.

SERIJE

U registraturi, HTV 3 u 20:05h
U trećoj epizodi susrećemo se s devetnaestogodišnjim Ivicom Kičmanovićem (R. Šerbedžija) koji je u velikoj kući Illustrissimusa (J. Marotti) izrastao u pristalog mladića. Unatoč stalnim nesporazumima sa svojim pokroviteljem i rođakom Žoržom (U. Kojadinović), Illustrissimusovim slugom, Ivica se redovito školuje. Pravi nesporazumi nastaju kada se u gospodarevoj kući pojavi njegova nova štićenica Laura (Lj. Jović). Na selu je također došlo do promjena: Ivičin vršnjak, Kanonikov (M. Ergović) sin Miha (S. Krnjajić) postaje neočekivano spretan trgovac s dobrim izgledima da se ženidbom s ružnom, ali bogatom Justom (J. Sablić) još više obogati...

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:35h
Dany donosi tešku odluku u Meereenu. Jonu u pomoć priskače neočekivani saveznik. Brienne traži Sansu.

CSI Miami, RTL 2 u 23:35h
Proslava dvadesete godišnjice braka Laure i Chucka završi tragedijom. Laura je pronađena mrtva ispred garaže, a Horatio i njegov tim iznenađeni su okrutnošću ubojstva. Proučavajući snimku video nadzora, istražitelji primjećuju da je zbog razbijene lampe Laura krenula u garažu. Snimka također prikazuje da je Laura ulovila muža kako flertuje s drugom ženom.  Chuck kaže da se radi o Bridget Clark, učiteljicom njegovog sina, ali negira bilo kakvu romantičnu povezanost s profesoricom.

FILMOVI

Jurski svijet, RTL u 20h
Radnja Jurskog svijeta smještena je 22 godine nakon događaja koji su se zbili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakavog je prvobitno zamislio John Hammond. No, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna.

Imaš petlju?, Doma TV u 20h
Jack Nicholson i Morgan Freeman u ulogama pacijenata, kojima je dijagnosticiran rak. Unatoč smrti koja im se približava, njih dvojica se upute na put oko svijeta s namjerom ostvarenja svega onog za što do sad nisu imali vremena.

Afera Thomasa Crowna, HTV 1 u 20:05h
Umoran od visokog društva kojemu pripada, Thomas Crown (Steve McQueen), milijunaš iz Bostona, namjerava izvršiti veliku pljačku banke i odletjeti u Rio. Erwin Weaver (Jack Weston) vodi skupinu lopova koji nikada zapravo ne upoznaju Crowna, no bez ikakvih problema uspijeva opljačkati banku. Crown polaže 3 milijuna dolara na račun u švicarskoj banci, isplati lopove i čeka da osiguravajuće društvo vrati banci gubitak.

Bijeg iz Gulaga, HTV 1 u 22:38h
Koristeći noćnu mećavu kao zaklon, sedam zatvorenika uhvaćenih u Staljinovu vladavinu terora bježe iz sovjetskog Gulaga 1940. godine. Sada su slobodni ali gotovo sigurno mrtvi ljudi. Mala je vjerojatnost da će pronaći sklonište, a područje koje moraju prijeći nemilosrdno je. S malo hrane i opreme i bez ikakvoga znanja o tome gdje se nalaze ili kamo idu, kreću na putovanje koje će biti prožeto nezamislivim teškoćama i dramom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala