Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvu pobjedu odnijela je Maja Bajamić kao Aretha Franklin!
U petoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' dobili smo novi žiri: kandidate su ocjenjivali pobjednici prethodnih sezona

Prvu pobjedu odnijela je Maja Bajamić kao Aretha Franklin!

Najveće iznenađenje pete sezone definitivno je uslijedilo nakon uvodne, spektakularne točke bivših natjecatelja, odnosno svih dosadašnjih pobjednika showa Tvoje lice zvuči poznato.

Nakon što su Nives Celzijus, Damir Kedžo, Saša Lozar i Mario Petreković izveli sjajne transformacije u njihovom uvodnom zajedničkom nastupu u kojem su bili transformirani u Coolia, Britney Spears, Eltona Johna i Tinu Turner, oni su zauzeli svoje pozicije za stolom žirija. Vratili su se u ''prvobitnostanje'' i prva emisija je mogla i službeno krenuti.

Osam fantastičnih izvedbi redale su se jedna za drugom, a pobjedu prve emisije odnijela je Aretha Franklin, odnosno Maja Bajamić koja je ocjenjena kao najbolja transformacija prve epizode.

Maja je prošla zahtjevnu fizičku transformaciju, a pjesmom ''Think'' osvojila je i svoje kolege natjecatelje i žiri. Zahvaljujući Majinoj pobjedi Nova TV će 10 000 kuna donirati udruzi ''Ljubav na djelu'' iz Zagreba.

''Ovo je bilo moćno!'' – izjavljivali su članovi žirija koje je Maja ostavila pod velikim dojmom. Saša je nakon nastupa izjavio da je čak i malo tužan, ali to samo zato jer smatra Majin nastup boljim od njegovog kad je on bio natjecatelj. ''Budi ponosna, odlično si otpjevala Arethu, što stvarno nije jednostavno'', dodao je Lozar, a s njim si se složili i svi ostali članovi žirija.

Odmah iza Maje na rang listi u prvoj epizodi našao se Damir Poljičak koji je nastupio kao Amii Stewart. ''Ovo je meni vrh'', bila je prva reakcija Damira Kedže nakon njegovog nastupa. ''Meni je bilo presavršeno u svim segmentima'', rekla je Nives.

''Sjajno, zabavno i nasmijao si me'', izjavio je Mario, a i Kedžo je imao same riječi pohvale. Saša Lozar je bio iznenađen odličnim nastupom te komentirao: ''Ovo je primjer kada netko tko nije vokalni zmaj, iskoristi sve drugo da ta točka bude maestralna''.

Vatreni nastup Katarine Baban kao Shakire nije ostavio nikoga ravnodušnim. ''Šok! Bila si odlična. Shakiru se može iskarikirat, no ti to nisi'', komentirao je Saša. ''Plijenila si pažnju, dozirala si tu knedlu koja ona ima. Bila si puno bolja Shakira od mene, bila si seksi'', rekla je Nives. Samo pozitivne komentare imao je i Kedžo, a i Mario je bio više nego oduševljen Katarininim prvim nastupom, te je Katarina zauzela treće mjesto na rang listi.

Davor Dretar Drele probio je led prvim nastupom u showu, a izvedbom ''Svijet glamura'' od Hladnog piva izazvao raznolike reakcije. Nives Celzijus se i sama prisjetila kako je bilo biti Mile Kekin jer je i sama imala ovu transformaciju. ''Na momente sam zaista čula Milu Kekina, svaka čast'', izjavila je članica žirija. Da je najbolji nastup do sada, rekao je Damir Kedžo, no i dodao: ''Jako dobar nastup, već sada razmišljam o dvanaestici''.

Paola Valić Bekić izvela je hit Bijelog dugmeta ''Ne spavaj mala moja''. Nives je pohvalila Paolu: ''Zaista sam osjetila Bebeka, osjetila sam ga i u energiji. Nisi mogla bolje''.

Teško je biti žensko i Bebek, zaključio je Saša i komplimentirao nastup. ''Imate muškarca u sebi!'', rekao je Mario i istaknuo njenu odličnu mimiku i pokrete očima kojima se Paola približila interpretaciji poznatog pjevača.

U Massima je bio transformiran Amel Ćurić. ''Vokalno si ga skinuo super. Kad sam zažmirio čuo sam njega. Volio bi da je bilo malo više one Massimove fluidnosti. I dalje mi je Luka Bulić primjer najbolje imitacije Massima, ali ovo je bilo jako blizu'', iskren je bio Kedžo.

Transformacija se svidjela Nives, dok je Mario pohvalio vokalni dio, no ipak skrenuo pozornost na Amelovu zgrčenost u gornjem dijelu tijela, koju Massimo ipak nema.

Osma po redu nastupila je glumica Ana Vilenica, a kao Lady Gaga zauzela je sedmo mjesto na rang listi. ''Koreografski mi je bilo super, no volio bih da sam čuo više Lady Gage u boji glasa'', komentirao je Kedžo. Saša je rekao da razumije da je imala tremu i da vjeruje da će biti bolje.

''Fizički mi sličiš na Lady Gagu, koreografski je bilo sjajno'', komentirao je Mario. ''Svi imamo velika očekivanja od Lady Gage jer toliko toga nudi. Iznenadila si me, nisi pjevačica, to je meni vokalno dosta dobro zvučalo'', izjavila je Nives.

Kao Beyonce se nakon Maria Petrekovića, Lane Jurčević Saše Lozara u prethodnim sezonama okušao i glumac Matko Knešaurek koji je osvojio najmanje bodova u prvoj emisiji. ''Fali malo mekanoće i fleksibilnosti, ali imao si te stavove koje nam ona donosi'', komentirao je Mario.

Saša mu je poručio da se vidi trud i da se ne da obeshrabritI. Nives je pohvalila Matkov nastup, pogotovo jer je odrađen u štiklama. ''Meni si izgledao kao da ideš na operaciju spola, ali si tek počeo s terapijom. No, vrh mi je bio moment s kosom, to si skinuo jedna na jedan'', komentirao je Kedžo.

Idući tjedan Matko će biti grupa Queen, Amel Josipa Lisac, a Paola Tina Turner. Drele za zadatak ima postati Neda Ukraden, a Katarina Ricky Martin. Damir će biti Elvis Presley, ali s određen iznenađenjem koje nije otkriveno nikome. Maja Bajamić idući će tjedan biti Panjami MC, a Ana Vilenica Kelis.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala