Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 17.3.
Večeras vas na programu očekuje nova serija "Telenovela", te mnoštvo drugog zabavnog i zanimljivog sadržaja

TV Preporuke dana - Subota 17.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 17.3.

SERIJE

U registraturi, HTV 3 u 20:05h
Zalaganjem učitelja (V. Drach) i župnika (Z. Crnković) Ivica Kičmanović (R. Medvešek) konačno je stigao u veliki grad i smjestio se kod rođaka Jurića (U. Kojadinović), sobara i sluge velikog gospodina. Ivicu očekuju teški dani. Iza maske uglađenog gospodina, kakvim se sluga Jurić prikazuje u svojem rodnom selu, ukazuje se samoživi tiranin koji će Ivici zagorčati dane odrastanja...

Milostiva prije svega, HTV 3 u 21:05h
Hyacinth je zabrinuta jer pozivnica na bojnikov maskenbal još nije stigla. Richard je još više zabrinut da ga Hyacinth kani tjerati da se maskira u Luja XIV. u svilenim hlačama.

Telenovela, HTV 2 u 23:33h
Ana se nemalo iznenadi kad se njezin bivši muž Xavi pridruži ekipi popularne telenovele u kojoj ona glumi. Uz pomoć najboljih prijatelja i kolega, Mimi i Gaela, Ana je čvrsto naumila dokazati da ona i dalje vodi glavnu riječ.

FILMOVI

Arthur, Doma TV u 20h
U ovoj novoj obradi klasične priče Russell Brand ponovno oživljava ulogu omiljenog bogataša Arthura Bacha, neodgovornog šarmera koji se u životu jedino oslanjao na dvije stvari koje su ga izvlačile iz nevolja: na svoje beskrajno bogatstvo i zdrav razum svoje dugogodišnje prijateljice i dadilje Hobson (Helen Mirren).

Kontakt, HTV 1 u 20:05h
Još odmalena Eleanor (Jodie Foster) je bila zainteresirana za komunikaciju s bićima iz svemira. Glavni čovjek koji ju je na to poticao bio je njen otac. Nakon njegove smrti Eleanor nastavlja svoj studij te diplomira vođena mentorstvom doktora Davida Drumlina (Tom Skeritt), te joj se pruža prilika da radi kao stručnjak, proučavajući komunikaciju sa svemirom u Puerto Ricu. Tamo se upoznaje s Kentom (William Fichtner), slijepim istraživačem, koji joj pomažem pri slušanju raznih signala te Palmerom (Matthew McConaughey), studentom kršćanske teologije, koji piše knjigu o efektima znanosti na Treći svijet. Eleanor i Palmer započnu romantičnu vezu, koja se prekine, kada doktor Drumlin odluči ugasiti projekt.

Čin hrabrosti, RTL 2 u 20:15h
Inspiriran stvarnim događajem „Čin hrabrosti“ je primjer filma u kojem glavne uloge tumače pravi marinci koji u utrci s vremenom pokušavaju zaustaviti teroristički napad na Ameriku. Nevjerojatni akcijski potezi i scene, tehnološki suvremeno opremljena vojska i napeti trenuci pružit će nam stvarni prikaz vojne akcije kakav do sada nismo imali prilike vidjeti. Umjesto holivudskih zvijezda, suvišnih dijaloga i preglumljavanja vidjet ćete kako doista izgleda život na rubu.

Kako je Gru ukrao mjesec, RTL u 20:20h
U veselom predgrađu sačinjenom od mnoštva bijelih kućica s prekrasnim okućnicama stoji jedna crna kuća s gotovo umrtvljenim vrtom. Nitko od susjeda nema pojma, ali upravo ispod te kuće nalazi se tajno skrovište… Skrovište u kojem upoznajemo Grua (Rene Bitorajac) koji zajedno sa svojim malim pomoćnicima upravo smišlja najopakiji plan u povijesti čovječanstva: ukrast će Mjesec. Da, Mjesec! Gru uživa u svemu što je opako pa tako sa svojim pravim arsenalom oružja koje uključuje mogućnost smanjenja zraka, zamrzavanja zraka i vozilo za zemlju i zrak - on uništava sve one koji mu se nađu na putu. Naravno, sve to traje do trenutka dok ne susretne tri male djevojčice bez roditelja koje u njemu vide ono što nitko to sada nije mogao niti zamisliti: potencijalnog tatu. I tako će se najveći svjetski zloćko susresti sa svojim najvećim izazovom do sada: tri male djevojčice Marom, Editom i Anjom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala