Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brad Pitt u novom filmu Quentina Tarantina
Pitt se pridružio Leonardu DiCapriju, a s Tarantinom je već surađivao na filmu "Nemilosrdni gadovi"

Brad Pitt u novom filmu Quentina Tarantina

Brad Pitt se pridružuje Leonardu DiCapriju u novom filmu redatelja Quentina Tarantina, filmu o Charlesu Mansonu pod nazivom Once Upon a Time in Hollywood.

Tarantino je film koji će režirati i za njega je napravio scenarij, opisao kao priču smještenu u Los Angeles 1969. godine, na vrhunac hipijevskog Hollywooda.

DiCaprio će se naći u ulozi Rickyja Daltona, bivše zvijezde vestern serije, dok će Pitt biti u ulozi njegovog dugogodišnjeg dublera Cliffa Bootha.

"Obojica se bore snaći u Hollywoodu koji više ne prepoznaju. No, Rick ima vrlo poznatu susjedu...Sharon Tate.", dodao je Tarantino.

"Radio sam na ovom scenariju pet godina, a živio sam u okrugu Los Angeles većinu svog života, uključujući i 1969., kada sam imao 7 godina.", rekao je Tarantino u izjavi. "Iznimno sam uzbuđen ispričati ovu priču o L.A.-ju i o Hollywoodu koji više ne postoji. I iznimno sam sretan radi dinamičnog dvojca DiCaprija i Pitta u ulogama Ricka i Cliffa."

Tarantino je s obojicom već surađivao prije. Pitt je glumio u Nemilosrdnim gadovima, filmu koji je zaradio čak osam nominacija za Oskare, dok je DiCaprio glumio u Odbjeglom Djangu, filmu s pet nominacija za Oskara.

Film Once Upon a Time in Hollywood će biti objavljen 9. kolovoza 2019. godine diljem svijeta, točno na 50. godišnjicu ubojstava Mansonove obitelji dan nakon što je ubijena Sharon Tate.

U ulozi Sharon Tate navodno bi se trebala naći Margot Robbie, ali to za sada još nije potvrđeno.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala