Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 24.2.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo novu sezonu "Igre prijestolja" te nove nastavke drugih omiljenih serija kao i zanimljive filmove

TV Preporuke dana - Subota 24.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24.2.

SERIJE

Crna Guja, HTV 3 u 21:15h
Edmundu daju tri tjedna da nađe špijuna u bolnici. On to shvati kao priliku da se zbliži s lijepom sestrom Mary i da te tjedne uglavnom provede u krevetu.

Smrtonosno oružje, Nova TV u 21:30h
Riggs i Murtaugh prisiljeni su opet surađivati s agenticom Ureda za droge kako bi zaštitili Lea Getza, odvjetnika za odštete povezanog s kartelom. Oni istražuju slučaj i počinju shvaćati da Leo možda nije jedina osoba kojoj je na leđima nacrtana meta. U međuvremenu, Riggs počinje drukčije doživljavati agenticu Palmer, a Murtaugh je zabrinut zbog Trishine spontane odluke. Ubojstvo u koje je umiješan vrhunski srednjoškolski sportaš uvlači Riggsa i Murtaugha u unosni i korumpirani svijet regrutiranja sportaša za fakultete. U međuvremenu, Murtaugh razmišlja o velikoj promjeni u svojem profesionalnom životu, a Riggs razmišlja o još većoj promjeni u svojem osobnom životu dok se sve više druži s agenticom Karen Palmer.

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:34h
Igra prijestolja, veliki hit HBO-a, serija nagrađena Emmyjem, vraća se na HTV novom, petom sezonom punom prijevara i izdajstava, plemenitosti i časti, pobjeda i trijumfa. Najgledanija serija u povijesti HBO-a i svjetski TV fenomen Igra prijestolja ostaje i najveća uspješnica te TV mreže. I ovaj put bezbroj uvjerljivih priča odvest će nas svojem neumitnom, često krvavom kraju. Nakon šokantnih smrti u četvrtoj sezoni (Joffrey, Tywin, Oberyn i Shae), sezona počinje s vakuumom moći koji protagonisti diljem Zapadne zemlje i Esosa nastoje ispuniti.

FILMOVI

Društvena mreža, Doma TV u 20h
Jedne jesenske večeri 2003. godine, student Harvarda i genijalni kompjuterski programer Mark Zuckerberg sjeo je za svoje računalo i započeo raditi na novoj ideji. Ubrzo se ono što je započelo u njegovoj studentskoj sobi pretvori u globalnu društvenu mrežu, a naposljetku i u pravu revoluciju komunikacije. Šest godina kasnije i uz više od 500 milijuna novih prijatelja, Mark Zuckerberg je najmlađi milijarder u povijesti... Ali ovog poslovnjaka će njegov uspjeh odvesti u svijet privatnih i zakonskih komplikacija...

Ponos i predrasude, HTV 1 u 20:05h
Elizabeth Lizzy Bennet (K. Knightley) i njezine četiri sestre, Jane (R. Pike), Mary, Lydia i Kitty, žive skromno na seoskom imanju s ocem (D. Sutherland) koji sve razumije, ali se ni u što ne miješa, i majkom (B. Blethyn) koja ne razumije ništa, osim kako se boriti da što prije i što bolje uda svoje kćeri. Pri tome ne taji da je jedino najstarija, Jane, dovoljno lijepa i darovita da nađe muža, dok će s ostalima ići teže. Odmah iza Jane, "i po godinama i po ljepoti", kako kaže gospođa Bennet, slijedi Elizabeth, oštroumna i svojeglava.

Noć u muzeju, RTL u 21:45h
Larry Daley (Ben Stiller) je sanjar koji je oduvijek slutio da ga čekaju velike stvari u životu, samo što nije znao na koji način ostvariti snove. Niti jedna od njegovih ideja i inovacija nije mu se isplatila pa je bio primoran prihvatiti posao noćnog čuvara u prirodoslovnom muzeju. No Larry nije mogao pretpostaviti da će se jedan tako dosadan i nezanimljiv posao pretvoriti u avanturu njegova života kada shvati da muzej noću postane vrlo živahan.  Egipatsko prokletstvo oživjelo je artefakte i voštane figure, pa dok Atila Bič Božji (Patrick Gallagher) juriša kroz hodnike muzeja, a Tyrannosaurus Rex je željan igre, Larry mora za njima čistiti nered i pritom paziti da niti jedan izložbeni primjerak ne umakne iz muzeja jer će se u dodiru s jutarnjim svjetlom pretvoriti u prah.

12 godina ropstva, HTV 1 u 22:47h
"12 Years a Slave" je britansko-američka povijesna drama, adaptacija istoimene autobiografije Solomona Northupa iz 1853., o otmici slobodnog Afroamerikanca u Washingtonu 1841. i prodaji u ropstvo u kojem je proveo 12 godina radeći na plantaži.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala