Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jodie Comer pokušava ubiti Sandru Oh
Stigao je prvi teaser trailer za seriju "Killing Eve" u kojem se dvije inteligentne žene nalaze u utrci jedna protiv druge

Jodie Comer pokušava ubiti Sandru Oh

BBC America je jučer objavio poster i prvi teaser trailer za njihov novi projekt, triler seriju Killing Eve u kojoj glavne uloge imaju Sandra Oh i Jodie Comer, a koji nam otkriva uvrnuti odnos između dvije neobične žene: Eve (Oh) i Villanelle (Comer).

Serija je usmjerena na dvije žene: Eve je agentica MI5, koja se dosađuje jer joj njen uredski posao ne dozvoljava da ostvari svoje mogućnosti kao špijun. Villanelle je nepredvidljiva, talentirana ubojica koja voli sav luksuz što joj njen način života i posao dozvoljava.

Temeljeno na novelama Lukea Jenningsa i prema scenariju Phoebe Waller-Bridge, Killing Eve donosi klasični špijunski akcijski triler u kojem se ove dvije žene, jednako opsjednute jedna drugom, sukobljavaju u igri mačke i miša.

Uz Oh i Comer, u seriji će glumiti Fiona Shaw, David Haig, Kim Bodnia, Darren Boyd, Sean Delaney, Kirby Howell-Baptiste i Owen McDonnell.

Serija Killing Eve s prikazivanjem kreće 8. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #9
    1 1
    buffalobill buffalobill @ 1.6.2018. 20:28
    ok Prema,vidim da kuzis stvar,moram priznati da osim Narcosa nisam nista gledao od ovog sto si naveo,to cemo ispraviti,tnx
  • #8
    1 0
    mario mario @ 1.6.2018. 19:20

    prema - nochill XD Kako sam napisao, Sandru Oh nisam gledao u drugim serijama (ili bar nisam zapamtio) ali ne vidim zašto je bila iritantna, zanimljiva mi je i sve što radi ima smisla u kontekstu priče i njenog lika, ali neću je prodavat kad je toliko hejtaš. Što se tiče priče, kako sam napisao, nije nešto super serious, ima te neke Bond/Bourne špijunske fore gdje ubojice rade čuda a hakeri hakiraju sve moguće. Kad je već spoilao prema:[spoiler/više u kompletnom prikazu teme]

  • #7
    1 2
    prema prema @ 1.6.2018. 19:20

    Sad si mi dao mislit. Ja najviše volim mini serije, koje imaju malo epizoda jer su tada čisti extrakt. Brzo prođu, onda mi ih se teško sjetit, to im je loša strana. ;) 

    1. Trust, nje se dobro sjećam jer je završila prije tjedan dana, nije ništa spektakularno, ali sam je ispratio do kraja. Solidna serija iako su neke epizode nepotrebno razvučene, osma pogotovo.

    2. McMafia, solidna serija, usudio bih se reći negdje u rangu Trust možda nijansu bolja.

    3. The Crown, ne tako dobra kao prethodna sezona, ali još uvijek zanimljiva.

    4. Waco, manjkava biografski, ali gledljiva. Imala je potencijala.

    Od starijih sjećam se vrlo dobre Rebellion, solidne The Heavy Water War, odlične Fleming i dobre El Chapo. Bilo bi nepravedno izostavit fantastičnu prvu sezonu Narcos.

     Upravo sam se sjetio veličanstvene Amybeth McNulty koja je kao glavna uloga odigrala neviđenu simultanku u seriji Anne. Kakav glumački potencijal, kakva snaga, dominacija i vještina 15 godišnjakinje! Ta je djevojčica zasjenila svojom izvedbom sve aktere ove ne loše kanadske serije, ali je opet neznanjem producenta gurnuta u drugi plan nakon što je u pilotu debitirala na meni do tad neviđenom nivou. Serija je automatski gubila na kvaliteti kako se njena minutaža smanjivala. Umjesto da je puste da kroz cijelu seriju odigra simultanku, sve likove i radnju podrede isključivo njoj, a ostali glumci služe kao kulisa i potpora, producenti su je bacili u zapećak. 

  • #6
    1 2
    buffalobill buffalobill @ 1.6.2018. 19:04
    đizz Prema kakva recenzija!jel mozes navest recimo 3 svoje top serije zadnjih godina da vidim da li da se te slusam i odustanem od ovog?
  • #5
    0 2
    prema prema @ 1.6.2018. 18:10

    Čim sam vidio Sandru Oh smučilo mi se znao sam da serija mora biti škart i bio sam u pravu. Ogledao sam prvu epizodu i nažalost dotična je toliko iritantna da sam morao prevrtiti sve scene gdje je ona i gledati samo one gdje je Jodie Comer.

    Gledajući ovo pitao sam se da li je ovo komedija? Monty Python? Ili nešto slično meni totalno nerazumljivo? Piše mini serija ja se odmah obradovao i to neka tajna agentica plaćeni ubojica mislim si bit će dobro napokon nešto da valja, jer su mini serije redovito bolje od onih koje se razvlače po nekoliko sezona a po sezoni 20 epizoda, kad ono neka razvučena, monotona, anemična, super iritantna bljuvotina koju pogoni Sandra Oh sa sebi sličnim totalno nezanimljivim da ne kažem sterilnim likovima. Jedina koja remeti dosadu je Jodie Comer. A scene živa naiva: u prvoj epizodi nakon koje sam prestao temeljito pratiti seriju, tek letimično bacio oko na manje više sve nastavke do zadnjeg kojem sam od gađenja preskočio (ništa se nije promijenilo) Jodie Corner dođe likvidirat nekog starca u njegovu kuću da je ne bi otkrili žena se zatvori u kofer i tako sakrije u sobi, svašta, pa ovo nije ni za Tom & Jerry. ne možeš se smijat jer nije smiješno, al je glupo ono javlja ti se upitnik iznad glave, a dotična izlazi iz putne torbe kao da su su je kompjuterski razvukli kao neku sliku na sklapanje.

    I čemu onaj stisak dlana na kojeg je napisala ime pa ga pritisla umirućem na obraz? Koji je smisao onih verbalnih prostota koje ubojicu časti ona starica na stubištu dok iznosi smeće? Drugo onaj mali kad je vidio leš djeda mogao je samo pozvati u pomoć i ova ne bi nikad utekla, a u vilu se ušetala pored osiguranja kao da je prozirna.Šansu zaslužuje samo Jodie Comer, dobro glumi i ima zanimljiv lik, ali je u čitavoj epizodi u kadru možda svega desetak minuta. pola sata bezlične Sandre Oh kako sjedi na wc školjki, telefonira, mudruje s kolegama s posla ili leži u krevetu sa mužem i priča... Ako tako  Jodie Comer i dalje nastave šparati tj držati je kao nekakvu rezervu s mizernom minutažom iako se oko nje sve vrti, seriji će past popularnost. Spas vidim samo u zamjeni minutaže glavnih likova.

    Sandra Oh bi bila dobra kao nekakva nebitna sekretarica šefa MI5 koja u seriji stoji na margini s tu i tamo nekakvom rečenicom. Ona je glavni generator sve dosade jer je epicentar toga oko kojeg se skuplja galerija istovjetnih likova i nikako joj ne leži ova uloga koju ubija svojom pasivnošću. Sandra Oh je karcinom koji je metastazirao i uništio i ono malo dobra kojeg je serija imala. Ako ga je uopće ikad i imala.

Pogledaj sve komentare (9)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala