Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Borba za bolju budućnost se nastavlja!
Druga sezona akcijske hit serije 'Legenda sutrašnjice' vraća se na Doma TV od 27. veljače

Borba za bolju budućnost se nastavlja!

Doma TV donosi drugu sezonu akcijske serije Legende sutrašnjice u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj. Super-junačka ekipa vraća se na male ekrane u novoj misiji štićenja vremenskog kontinuiteta od odstupanja – neobičnih promjena u povijesti koje bi mogle imati katastrofalne posljedice za čovječanstvo.

Nakon pobjede nad besmrtnim zlikovcem Vandalom Savageom i korumpiranim Gospodarima vremena koji su surađivali s njim, pojavljuje se nova prijetnja. Dr. Nate Heywood (novi stalni član postave Nick Zano), neobičan i šarmantan povjesničar uključuje se u akciju nakon što dođe do šokantnog otkrića – Legende sutrašnjice razasute su kroz povijest.

Nate mora spasiti Waveriderovu posadu junaka i odmetnika u kojoj su izumitelj iz Star Citya Ray Palmer (Brandon Routh) koji je stvorio egzo-odijelo koje ga smanjuje i minijaturnog junaka Atoma; Sara Lance (Caity Lotz), asasin po imenu Bijeli Kanarinac; prof. Martin Stein (Victor Garber) i Jefferson „Jax“ Jackson (Franz Drameh) koji zajedno postaju metačovjek Firestorm; i okorjeli kriminalac Mick Rory (Dominic Purcell), zvan Heat Wave.

Kada Legende 1940-ih upoznaju Društvo pravde Amerike (preteče D. C.-jeve Lige pravde), Amaya Jiwe (nova stalna članica postave Maisie Richardson-Sellers), zvana Vixen, pridružit će se timu. Nakon što se tim okupi, pred njima je novi misterij - sudbina njihova bivšeg kapetana Ripa Huntera (Arthur Darvill). Legende će nastaviti novu misiju štićenja vremenskog kontinuiteta od odstupanja – neobičnih promjena u povijesti koje bi mogle imati katastrofalne posljedice. Kada Heywood, unuk člana DPA zapovjednika Steela neočekivano stekne moći, mora prevladati svoje strahove i pronaći junaka u sebi, a Legende će se sukobljavati s protivnicima iz prošlosti i sadašnjosti da spase svijet od zagonetne nove prijetnje.

Ne propustite pratiti drugu sezonu akcijske serije Legende sutrašnjice od 27. veljače na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala