Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za Thy Kingdom Come otkriva neispričane priče filma To The Wonder
Spin-off filma redatelja Terrencea Malicka u glavnoj ulozi ima Javiera Bardema

Trailer za "Thy Kingdom Come" otkriva neispričane priče filma "To The Wonder"

Terrence Malick i njegov proces snimanja filmova uključuje na tisuće snimljenih kadrova, od kojih svi ne dospiju u završenu veziju filma. To obično rezultira izrezivanjem glumaca iz filmova i gomilu materijala, koji nikada ne dospije do publike. No, dio iz njegovog filma To The Wonder iz 2012. godine uskoro će ipak ugledati svjetlo dana.

Sljedećeg mjeseca, na festivalu SXSW, fotonovinar Eugene Richards predstavit će kratak film Thy Kingdom Come, u trajanju od 43 minute. The New Yorker otkriva priču iza tog kratkog filma. Malick je još 2010. nazvao Richardsa i zadužio ga da pronađe stvarne ljude, stanovnike Bartlesvillea u Oklahomi, kako bi razgovarali sa Javierom Bardemom u ulozi svećenika, koji preispituje svoju vjeru.

Samo dio tih snimaka završio je u konačnom filmu, te je Richards zatražio dopuštenje od Malicka da upotrijebi izrezani materijal te ćemo uskoro imati priliku vidjeti taj materijal.

Osobe s kojima je Bardem razgovarao s njim su podijelili mnoge duboke i osobne priče, bez obzira na činjenicu što on nije zaista svećenik. "Većina ljudi ga je prepoznala kao ubojicu iz filma Nema zemlje za starce. Nekoliko njih znalo ga je kao supruga Penelope Cruz. Neki nisu uopće znali tko je on. I baš nikog nije bilo briga tko je. Na kraju je jedino bilo bitno da je on netko tko ih želi saslušati.", objasnio je Richards.

Film Thy Kingdom Come premijeru će doživjeti na filmskom festivalu SXSW, a za sada nije poznato kada će biti dostupan široj publici.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala