Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona serije Bull na kanalu FOX Crime
Nova sezona počinje s prikazivanjem 21. veljače u 22 sata

Druga sezona serije "Bull" na kanalu FOX Crime

Foto: FOX

Vrhunski majstor manipulacije koji uz pomoć psihologije, vlastite intuicije i podataka suvremene tehnologije želi doznati što motivira porotnike, odvjetnike i optužene, vraća se u novoj drugoj sezoni serije Bull.

Dr. Bull sve je samo ne običan konzultant, a jedini cilj u sudnici mu je pobjeda. Ova uzbudljiva dramska serija nadahnuta je karijerom dr. Phila McGrawa, osnivača jedne od najuspješnijih tvrtki svih vremena za savjetovanje u pravnim sporovima, a zvijezda serije je Michael Weatherly u ulozi dr. Jasona Bulla. Na kanalu FOX Crime od 21. veljače gledatelji mogu pratiti nove epizode druge sezone svake srijede u 22:00 h.

U parnicama, Bullova kombinacija izvanrednog uvida u ljudsku prirodu, njegova tri doktorata te vrhunski zaposlenici - čine pobjedničku strategiju koja pravdu usmjerava u korist njihovih klijenata. Među njima se nalaze: bivši šogor Benny Colón koji glumi branitelja u lažnim suđenjima, Marissa Morgan vrhunska stručnjakinja za neurolingvistiku, bivši detektiv njujorške policije Danny James, hakerica Cable McCrory te Chunk Palmer, stilist zadužen za izgled klijenata tijekom suđenja. Ovaj tim stručnjaka sudska izlaganja planiraju do najsitnije pojedinosti.

U drugoj sezoni, Bull će na svojoj koži osjetiti kakav je osjećaj naći se u optuženičkoj klupi. Njegova bivša klijentica tužit će ga zbog slučaja iz prošlosti koji je pošao po krivu. Ovoga puta, ekipa će morati razmišljati ‘izvan okvira’ kako bi ga spasili od optužbi.

Uloge: Michael Weatherly kao dr. Jason Bull, Freddy Rodriguez kao Benny Colón i Geneva Carr kao Marissa Morgan.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala