Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Hardy je Venom
Epski antiheroj iz svijeta Spider-Mana u kina stiže krajem ove godine, a danas imamo prilike vidjeti prvi teaser trailer

Tom Hardy je Venom

Ove jeseni na velika platna dolazi najpoznatiji antiheroj Venom kojeg ćemo jednostavno obožavati. Tim povodom predstavljamo vam prvi službeni teaser trailer filma! 

Najpoznatiji Marvelov antiheroj nakon dugog niza godina zaslužio je svoj film. Venom je fanovima superjunaka do sada bio poznat prvenstveno kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu koji je, iako ponekad duhovit i zanimljiv, i dalje ostao tek sporedni lik. Ali ove godine vidjet ćemo da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki junak. 

Za nikad veću popularnost najdražeg negativca iz Marvelovih stripova zaslužan je neodoljivi Tom Hardy u ulozi glavnog lika Eddiea Brocka, fotoreportera kojemu se život promjeni onog trenutka kada postane domaćinom izvanzemaljskog stvorenja. Hardy se novoj ulozi potpuno posvetio te na svojim društvenim profilima redovito objavljuje fotografije sa snimanja. Osim njega, glumačku postavu pojačat će i prelijepa Michelle Williams u jednoj od glavnih uloga dok će za cjelokupnu filmsku akciju biti zaslužan redatelj Ruben Fleischer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave (Dobrodošli u zemlju zombija).

Lik Venoma osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mike Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvarat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antiheroj, a zatim gotovo pravi heroj.

Kakvog Venoma je utjelovio Tom Hardy saznat ćemo u listopadu ove godine kada film dolazi u domaća kina, a u međuvremenu uživajte u teaser traileru!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #8
    0 1
    Bruce_Lee bruce_lee @ 6.3.2018. 22:32

    Ovo me živo zanima, ponajviše zbog hardyja, jer mi se sviđa njegov lik i djelo.

  • #7
    1 0
    pandaboy pandaboy @ 11.2.2018. 12:22

    A točno...zaboravim da su radili svašta s Venomom, od različitih "domaćina" do različitih verzija, no ostao mi više u pamćenju radi neprijateljstva sa Spider-Manom.

  • #6
    1 1
    RegularJohn regularjohn @ 11.2.2018. 9:58

    ...Venom nije negativac...

  • #5
    2 0
    pandaboy pandaboy @ 10.2.2018. 22:32

    Tako se čini...mislim, sama ideja mi je čudna, ali mogu zamisliti to kao neki hororac možda...no po traileru izgleda da će biti neka generična akcija. Solo negativac film/strip mi nikad nije bio baš nešto zanimljiv koncept bez heroja koji mu se suprostavlja, but that's just me...Možda bude baš kako kažeš, ubace komadić Spider-Mana, ali doslovce i na samom kraju... prikažu njegovo stopalo u close-upu u zadnjoj sceni, slijedi crni ekran i eto f*ck you gledateljima :P

  • #4
    2 0
    mario mario @ 10.2.2018. 1:11

    Ja nisam baš  nešto optimističan u vezi filma, teaser mi je fora ali sve nekako predviđam da će ići na sigurno.

    Lik koji se bori s traumama, hoću-neću veza sa simbiotom do zadnjih 10 minuta kad se ujedine i našutaju sve, na samom kraju on šeta ulicom, čuje se hrapavi voiceover "blah blah blah... we are Venom" (ili se može pojavi čak i Spider-Man pa baci neku foru da publika skoči na noge i pomisli kako će se sve to razviti u neku epsku priču).  /endrant

Pogledaj sve komentare (8)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala