Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljeni datumi održavanja slavonskog CMC festivala
"Slavonija fest - CMC200" i ove godine u Slavonskom Brodu, 24. i 25. kolovoza

Objavljeni datumi održavanja slavonskog CMC festivala

Nakon dvije godine iznimno uspješno organiziranog Slavonija festa - CMC200, CMC televizija u suradnji s gradom Slavonskim Brodom i Turističkom zajednicom grada najavila je i treće izdanje ovog festivala. Mjesto održavanja je ostalo isto, prekrasni ambijent tvrđave Brod, a poznat je i datum, petak i subota 24. i 25. kolovoza.

"Mogu reći da je CMC festival u svakom slučaju pridonio tome da se grad Slavonski Brod bolje pozicionira, ne samo na domaćem tržištu nego i na svim turističkim tržištima, pa tako i u susjednoj Bosni i Hercegovini, kao idealno mjesto za organizaciju ovakvog tipa događanja. Ono što je primarno, a što je odradila CMC televizija, jest brandiranje grada i izuzetno jaka promocija, tako da je Sl. Brod uz Vodice postao prepoznatljiv kao mjesto gdje se održava jedan vrhunski glazbeni spektakl", rekla je Biljana Lončarić, direktorica Turističke zajednice grada Slavonskog Broda.

Osim glazbenih večeri, Rock maratona i službenog dijela CMC festivala, bit će organiziran niz popratnih sadržaja na različitim gradskim lokacijama.

"To je termin u kojem već ljudi lagano dolaze s godišnjih odmora, vraćaju se s mora, tako da i ove godine očekujemo da će u Sl. Brodu gravitirati i posjetitelji iz drugih susjednih područja. Grad je kao glavni pokrovitelj odlučio da svi programi ovogodišnjeg festivala budu besplatni, odnosno neće se naplaćivati ulaz, stoga je ovo dobra prilika da se već sada planira dolazak u naš grad", ističe Lončarić.

Slavonski Brod će ponovno ovog ljeta na nekoliko dana biti pravi festivalski grad u kojemu će se okupiti veliki broj glazbenika i ljubitelja glazbe. Podsjetimo, prošlogodišnje izdanje je u dvije večeri privuklo 10 tisuća gostiju što dovoljno govori o tome koliko ovaj festival znači Slavonskom Brodu koji je inače poznat kao grad rock glazbe.

"Budući da je u pitanju treće izdanje već je festival prerastao u neku tradiciju, prepoznat je od strane autora, izvođača i publike, a svake godine težimo da predstavimo nešto novo i uvedemo neke nove aktivnosti, tako da će festival iz godine u godinu rasti. Imamo samo pozitivne komentare od strane izvođača, ali i festival je postao svojevrsna platforma gdje se mogu prezentirati nove pjesme pop i rock žanra“, naglasio je direktor CMC televizije Mario Kovač i pozvao sve ljubitelje kvalitetne glazbe na festival: "Kraj ljeta na kontinentu svima preporučamo, tako da posjetite Slavonski Brod 24. i 25. kolovoza i uživate uz jako puno glazbe."

Kako se približava datum festivala tako će biti poznato sve više detalja oko programa i izvođača koji će nastupiti u Slavonskom Brodu. Sve informacije možete pratiti na Facebook stranici.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala