Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno stiže druga sezona serije Westworld
Tijekom Super Bowla je predstavljen trailer, a premijeru serije očekujemo 22.4.

Konačno stiže druga sezona serije "Westworld"

Foto: YouTube

U listopadu 2016. godine oduševila nas je HBO serija Westworld. Godinu i pol kasnije konačno stiže druga sezona.

HBO je trailer za novu sezonu predstavio na ovogodišnjem Super Bowlu u kojem je otkriveno da će serija na male ekrane doći u travnju. Nakon otkrivenog datuma je postalo jasno da će Westworld zauzeti mjesto koje je inače pripadalo njihovoj drugoj popularnoj seriji, Igra prijestolja (koja je na rasporedu tek sljedeće godine). Zadnji put kad je HBO predstavio svoj spot na Super Bowlu je bilo 1997. i 1998. godine pa se čini da dosta očekuju od ove serije.

Novi TV spot donosi novi pogled na drugu sezonu koja se nastavlja na prošlu. Tematski park u kojem su smješteni sofisticirani roboti androidi kako bi svojim kupcima (igračima) ostvarili sve fantazije se (pomalo) urušava jer su roboti sve bliže vlastite svijesti, a sve zbog opasnih eksperimenata koje je nad njima vršio suosnivač parka Robert Ford (Anthony Hopkins).

Iako je prva sezona Westworlda podijelila kritičare, stekla je puno fanova koji se svaki dan sve više vesele novoj sezoni, ponajviše jer je prethodna završila jako napeto.

U glavnim ulogama su Evan Rachel Wood, Ed Harris, Thandie Newton, James Marsden i Jimmi Simpson.

Druga sezona Westworlda na male ekrane premijerno stiže 22. travnja, a očekuje nas 10 epizoda kao i u prvoj sezoni. Serija će kod nas premijerno biti prikazana 23. travnja na HBO-u i HBO GO-u, paralelno s američkom premijerom.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala