Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dwayne Johnson je ponovno glavna faca u akcijskom trileru Skyscraper
Stigao je prvi trailer za njegov novi hit u kojem spašava dan / svijet

Dwayne Johnson je ponovno glavna faca u akcijskom trileru "Skyscraper"

Foto: YouTube

Na jučerašnjem Super Bowlu gledatelji su mogli vidjeti kratki TV spot za novi akcijski triler Skyscraper u kojem glavnu ulogu ima Dwayne The Rock Johnson da bi nas Universal samo nekoliko sati kasnije počastio punim trailerom.

Johnson još jednom ima glavnu ulogu (junaka) kao Will Ford, bivši vođa FBI jedinice za spašavanje taoca i ratni veteran koji sada procjenjuje sigurnost nebodera. Tijekom jednog posla u Kini pri procjeni najviše i navodno najosiguranije zgrade na svijetu dogodi se zločin, a svi dokazi ukazuju na Forda. Njemu ne preostaje drugo nego da pobjegne, nađe odgovorne koji su okupirali zgradu, skine ljagu sa svog imena i istovremeno spasi svoju obitelj koja se nalazi u gorućem neboderu.

Režiju i scenarij potpisuje Rawson Marshall Thurber kojeg znamo po filmovima Tajna služba i Obitelj Miller. U ostalim ulogama su Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Pablo Schreiber i Hannah Quinlivan.

Iako su mnogi skeptični oko ovog filma, valja podsjetiti da je jedan Johnsonov sličan film, San Andreas, koji nije naišao na oduševljenje kritike, zaradio odličnih 473 milijuna dolara diljem svijeta. U kinima trenutno igra Jumanji koji ispada njegov najveći hit u SAD-u dosad: zaradio je 353 milijuna dolara na tom tržištu čime je prestigao čak i zaradu filma Brzi i žestoki 7 u kojem je Johnson jedan od glavnih glumaca.

Skyscraper u američka kina stiže 13. srpnja, datum za Hrvatsku trenutno nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala