Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čudesne zvijeri 2 se neće eksplicitno doticati Dumbledoreove seksualnosti
Autorica J.K. Rowling otkrila je kako je ravnatelj Hogwartsa bio blizak sa Grindelwaldom, ali to nećemo vidjeti u filmu

"Čudesne zvijeri 2" se neće "eksplicitno" doticati Dumbledoreove seksualnosti

U posljednjih deset godina, otkako je izašla knjiga Harry Potter i darovi smrti, autorica J.K. Rowling nadopunjavala je svoj čarobnjački svijet. Među detaljima o pozadinskim pričama likova, detaljima o međunarodnim čarobnjačkim školama i drugo, jedan je detalj posebno ostavio utjecaja na fanove: Albus Dumbledore je homoseksualac, a njegovo prijateljstvo sa čarobnjakom koji je prešao na krivu stranu, Gellertom Grindelwaldom, nije bilo samo platonsko.

No, usprkos činjenici da je Dumbledoreov privatni život ušao u priče, čini se kako se film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald neće izravno baviti temom seksualnosti omiljenog ravnatelja Hogwartsa. Film nam predstavlja mladog Dumbledorea, kojeg utjelovljuje Jude Law, dok se u ulozi njegovog prijatelja-suparnika Grindelwalda nalazi Johnny Depp.

U razgovoru za Entertainment Weekly, redatelj David Yates je rekao kako se Čudesne zvijeri 2 neće "eksplicitno" doticati istospolnog odnosa između Dumbledorea i Grindelwalda. "Mislim da su fanovi toga svjesni. Imao je vrlo intenzivan odnos sa Grindelwaldom dok su bili mladići. Zaljubili su se u ideje i ideologije koje su dijelili, i jedan u drugog."

Ova je redateljeva izjava podijelila fanove. Neki smatraju da bi se tom temom trebalo baviti no, s obzirom da će se serijal Čudesnih zvijeri protezati kroz pet filmova, a ovo je tek drugi, još ima vremena za njihovu ljubavnu priču.

Što nam donosi drugi film Čudesnih zvijeri ćemo doznati 14. studenog, kada film počne sa prikazivanjem diljem svijeta.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala