Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Harvey Weinstein odgovorio na optužbe Rose McGowan
Weinstein je dao izjavu preko svog odvjetnika i optužbe prozvao lažima

Harvey Weinstein odgovorio na optužbe Rose McGowan

Foto: PR Photos

Nakon mjeseci šutnje oglasio se Harvey Weinstein, doduše preko svog odvjetnika Bena Brafmana, kako bi negirao optužbe za seksualno zlostavljanje koje protiv njega navodi glumica i aktivistica Rose McGowan.

„Harvey Weinstein i njegovi odvjetnici su se cijelo vrijeme držali dalje od javnog kritiziranja bilo koje žene koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje iako imamo dovoljno dokaza koji bi negirali sve tvrdnje. No, nemoguće je ostati tiho dok gledamo Rose McGowan kako radi na promociji svoje knjige i pokušava dodatno ocrniti gospodina Weinsteina koji sam može negirati njezine navode i koji ima još najmanje dva svjedoka, uključujući tadašnju menadžericu gospođice McGowan Jill Messick i glumca Bena Afflecka za kojeg tvrdi da mu je rekla o njihovom susretu koji danas definira kao silovanje. Tada, 1997. godine, svojoj mennadžerici je rekla da je to bio sporazumni seks“, stoji u službenoj izjavi koju je prenio portal The Wrap.

Zastupnici Jill Messick i Bena Afflecka upitani su da potvrde gore iznesene navode, no još se nisu javili.

Podsjetimo, McGowan tvrdi da je silovana 1997. godine tijekom Sundance film festivala, a u utorak je gostovala u emisiji Good Morning America kako bi promovirala svoju novu knjigu Brave u kojoj između ostalog stoji detaljan opis napada. U knjizi se nigdje službeno ne navodi Weinsteinovo ime.

Prvu optužbu protiv Weinsteina McGowan je iznijela još u listopadu na svom službenom Twitteru nakon što je u javnost dospjela šokantna vijest o filmskom mogulu koji je silovao na desetke žena. Kasnije se pisalo da joj je Weinstein platio 100 tisuća dolara kako bi šutila o silovanju. Weinstein je i to negirao, štoviše dosad je negirao sve optužbe da je učinio nešto protivno zakonu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala