Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gambit sa Channingom Tatumom (opet) u problemima
Nakon ponovnog odustajanja redatelja datum premijere još je jednom pomaknut

"Gambit" sa Channingom Tatumom (opet) u problemima

Foto: YouTube

20th Century Fox i njihov Gambit očito nemaju sreće: projekt je ponovno odgođen, piše ScreenRant.

Iako nije rijetkost da filmovi o superjunacima unatoč svim planovima propadnu, nikome nije jasno zašto Gambit ne uspijeva. Riječ je o spin off-u popularnih X-Mena, u glavnoj ulozi bi trebao biti Channing Tatum i sve se činilo da će Gambit biti novi Deadpool, a sad ispada da ide putem otkazanog Magneto spin off-a.

Film je u planu od sredine 2014. godine, a najvećih problema je bilo s redateljem jer su od njega redom odustali Rupert Wyatt, Doug Liman pa Gore Verbinski. Njihovo odustajanje je za sobom povlačilo odgodu početka produkcije, time i premijere. Wyatt je prvotno trebao režirati film još 2015., no kako je početak produkcije stalno odgađan morao je odustati od projekta zbog drugih obaveza. Liman je vrlo brzo angažiran, a on ga je napustio jer mu scenarij nije sjeo kako bi trebao.

Kad je Verbinski stigao na projekt scenarij je bio nešto promijenjen i tada je određen datum prikazivanja za 14. veljače 2019. te je film označen kao prioritet za studio. Ipak, tijekom ovog mjeseca je i Verbinski odustao zbog drugih obaveza tako da je i datum pomaknut a 7. lipnja 2019. godine. Ne zna se tko bi sada trebao skočiti u redateljsku ulogu. Scenarij je napisao Josh Zetumer.

Gambit je u ožujku trebao početi sa snimanjem u New Orleansu što je zasada odgođeno, a može li se to još uvijek dogoditi saznat ćemo uskoro kad Fox objavi novog redatelja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala