Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 27.1.
Subotnja večer donosi pregršt filmova, ali posebno se izdvaja početak nove sezone Big Brothera

TV Preporuke dana – Subota 27.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27.1.

SERIJE / EMISIJE

Big Brother, RTL od 20 sati
Onaj tko ostane 100 dana u Big Brother kući, iz showa odlazi s pola milijuna kuna! Najpoznatiji reality show na svijetu prepun je iznenađenja, što ga i čini jedinim showom o kojem pričaju baš svi!

Crna Guja stupa naprijed, HTV 3 u 20:50 sati
Četvrta sezona ove popularne serije smještena je u doba Prvoga svjetskog rata. Crna Guja sada je kapetan britanske vojske koji se nalazi na frontu i koji se neprestano svađa, kako s nadređenima, tako i s podređenima. Zadnja epizoda sezone toliko je dirljiva i osobita da je ušla u svjetske televizijske anale.

Motel Bates, HTV 2 u 22:15 sati
Majka se okreće gruboj ljubavi da bi zaštitila Normana. Šerif Greene počinje istragu ubojstva. Dylan bratu priskrbi pomoć.

FILMOVI

James Bond filmovi: Svijet nije dovoljan i Octopussy, Doma TV od 19:55 sati
Slavni agent James Bond (Pierce Brosnan) ima zadatak čuvati Elektru (Sophie Marceau), kći britanskoga naftnog tajkuna Roberta Kinga (David Calder), kojemu je M (Judi Dench) bila jedna od najbližih prijateljica. Sir Robert je ubijen bombom u samom središtu MI6, i čini se kako iza svega stoji Renard (Robert Carlyle), čovjek koji ne može osjetiti nikakvu fizičku bol.
Octopussy redatelja Johna Glena školski je primjer ovoga besmrtnog serijala. Naravno, zbog svega toga film je odličan podsjetnik na vrijeme u kojem je Bonda igrao Roger Moore, ali i dokaz kako ovakav tip filma doista nikada ne umire.

Svakog gosta tri dana dosta, HTV 1 u 20:05 sati
Randy Dupree (Owen Wilson) stari je Carlov (Matt Dillon) prijatelj i vječni samac. Kada dobije otkaz, nema kamo otići pa ga Carl pozove da se privremeno preseli k njemu dok se ne snađe.

San Andreas, Nova TV u 21:25 sati
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Pijanist, HTV 1 u 22:30 sati
Briljantan pijanist Wladyslaw Szpilman (Adrien Brody) , poljski Židov, svjedok je stavljnja ograničenja od Nacistia na Židove u Varšavi, glavnom gradu Poljske. Njegova obitelj je na redu da je prebace u nacističke radne logore, ali on uspijeva pobjeći i izmiče Nacistima te nastavlja živjeti u ruševinama Varšave.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala