Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 26.1.
Večeras pogledajte rukometnu utakmicu, serije ili neki od filmova

TV Preporuke dana – Petak 26.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26.1.

SERIJE / EMISIJE

Vrijeme je za rukomet; utakmica Danska - Švedska, RTL od 19:50 sati

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 20:05 sati
Četvrta sezona počinje jedva dva tjedna od događaja na kraju treće sezone. Oksfordski plavci pokušavaju nastaviti osobni i profesionalni život. Pred njima je 1968., godina promjena koja će poremetiti privatni i profesionalni život Endeavouru i njegovim kolegama. U Oxfordu zločin ne spava, i tim opet rješava tajanstvene i zanimljive slučajeve ubojstva, pohlepe i prijevare.

Istanbulska nevjesta, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što se Esma onesvijestila, Sureja naziva sve u kući i traži vozilo hitne pomoći. Peče je savjest zbog onoga što je rekla Esmi. No to je zapravo bila lažna nesvjestica. Esma samo želi da Sureju peče savjest i da privuče sinovu pozornost. Po dolasku u bolnicu zamoli prijatelja liječnika da laže njezinoj obitelji.

Dolina sreće, HTV 2 u 21:35 sati
Tommy tjera Frances da nastavi s pokušajima da Catherine zagorča život. John se nađe u nezavidnoj situaciji kad se otkrije novo truplo.

FILMOVI

Harry Potter i Red feniksa, HTV 1 u 20:05 sati
Peti dio priče o mladom čarobnjaku, njegovim prijateljima i fantastičnim avanturama u kojima se nalaze. Petnaestogodišnji Harry sukobljava se sa tvrdoglavim čarobnjacima koji ne vjeruju u povratak zlog Voldemorta, no to neće spriječiti njega, a i ostale učenika Hogwartsa, da stvari preuzmu u svoje ruke.

Bourneova nadmoć, RTL u 22:35 sati
Drugi dio popularne trilogije temeljene na špijunskom bestseleru Roberta Ludluma. Hvaljen kao jedan od najboljih akcijskih trilera novog tisućljeća, film broji nekoliko priznatih filmskih nagrada i mnogo različitih nominacija, od kojih su najznačajnije nagrada Saturn te filmske nagrade MTV-a.

Zauvijek tvoj, Nova TV u 22:45 sati
Narednik američkih marinaca, Logan Thibault, vraća se nakon trećeg služenja roka u Iraku s jedinim predmetom za koji smatra da ga je održao na životu – fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije da se ona zove Beth i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u psetarnici koju vodi njezina obitelj. Unatoč njezinu početnom nepovjerenju i komplikacijama u osobnom životu, između njih razvije se ljubav, što Loganu da nadu da bi Beth mogla biti više od njegova talismana.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala