Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Cena kao Duke Nukem u istoimenom filmu
Je li konačno došlo vrijeme za film o omiljenoj video igrici?

John Cena kao Duke Nukem u istoimenom filmu

Foto: YouTube

Ponovno se šuška o Duke Nukem filmu s tim da se ovaj put zna potencijalni glavni glumac: John Cena.

Studio Paramount radi na tome da popularnu istoimenu igricu konačno dovede na veliki ekranu. Glavni favorit za naslovnu ulogu, s kojima se trenutno održavaju pregovori, jest John Cena, navodi Variety.

Duke Nukem se prvi put pojavio 1991. godine u danas mega popularnoj istoimenoj video igrici. Frajer s cigarom, Ray Ban sunačnim naočalama, mišićav, brzo je pridobio fanove. Duke Nukem se bori protiv izvanzemaljaca kako bi spasio Zemlju, a sve uz pomoć vlastite snage i poznavanjem vatrenog i hladnog oružja. Samo kao glavni junak se pojavljuje u čak 19 video igrica od kojih zadnje u Duke Nukem 3D: World Tour.

Krajem 1990-ih došla je prva ideja za film u kojem su izvanzemaljci trebali napasti Dukeov omiljeni striptiz klub. Ideja za film nije prošla najviše iz financijskih razloga. 2001. godine se ponovno govorili o filmu, no nije se otišlo dalje od toga da bi 2008. producent filma Max Payne izrazio želju za filmom. Ni to nije prošlo, a fanovi se nadaju da će film sada konačno dobiti zeleno svjetlo.

Cena se čini kao odličan izbor za tu ulogu budući da je prije glumačke karijere bio WWE zvijezda. Na filmove je prešao prije desetak godina; 2006. je snimio Marinac iznad zakona, a pojavljuje se u hitovima kao što su 12 rundi, Obitelj na okupu, Kaos u glavi, Sestre, Tatica se vratio, Tatica se vratio za Božić, a u novom animiranom filmu Ferdinand je posudio glas glavnom junaku.

Cenu ćemo uz Hailee Steinfeld uskoro gledati u filmu Bumblebee, prequelu Transformera koji krajem godine stiže u američka kina.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala