Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 20.1.
Subotnja večer donosi rukometnu utakmicu hrvatske reprezentacije i odlične filmove

TV Preporuke dana – Subota 20.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20.1.

SERIJE / EMISIJE

Vrijeme je za rukomet; utakmica Hrvatska - Norveška, RTL od 19:05 sati

Smrtonosno oružje, Nova TV u 21:25 sati
Murtaugh i Riggs istražuju bivšeg mornaričkog specijalca. Murtaugh uviđa sličnost između sumnjivca i Riggsa te shvaća da bi Riggsova veza s osumnjičenim mogla ometati slučaj. Riggs i Murtaugh istražuju razvikani slučaj ubojstva mlade manekenke i otkrivaju strašnu tajnu iza zaključanih vrata vile jedne od najbogatijih obitelji Los Angelesa. Riggs se prisjeća prošlosti kada sazna da je sa slučajem povezan stari prijatelj njegove žene. Murtaugh je kod kuće šokiran jer saznaje da njegova kći šalje promiskuitetne fotografije svojemu novomu dečku.

Motel Bates, HTV 2 u 22:20 sati
Norman i majka se spoje i grdne su nevolje na vidiku. Romero se oporavlja uz pomoć staroga prijatelja. Dylan se vraća kući.

FILMOVI

Rocknroll brod, HTV 1 u 20:05 sati
Glazbena revolucija je počela! Rock’n’Roll brod je komedija o mladim ljudima 60-tih i rock glazbi tog vremena. Grupa DJ-a zarobi Britaniju puštajući glazbu koja je definirala cijelu generaciju, pružajući otpor vladi koja je bezgranično preferirala jazz.

Thelma i Louise, Doma TV u 21:25 sati
Jedan od najslavnijih naslova s početka devedesetih godina prošlog stoljeća slavnog redatelja Ridleya Scotta još uvijek je ponajbolji primjer obrađivanja ozbiljnih tema naizgled trivijalnim filmskim jezikom. Žanrovski, ovo je spoj avanturističkog filma ceste i trilera osvete, ali je u svojoj biti ovo himna ženske samostalnosti i međusobnog pomaganja, kakve je naišla na iznimno pozitivan odjek diljem svijeta i potaknula brojne imitatore.

Legendarni Tombstone, HTV 1 u 22:55 sati
Tragajući za boljim životom umirovljeni šerif Wyatt Earp (Kurt Russell) i njegova dva brata dolaze u gradić Tombstone gdje susreću svog dugogodišnjeg prijatelja Doca Hollidaya (Val Kilmer). No građane Tombstonea svakodnevno terorizira grupa opasnih odmetnika. Braća Earp i Doc odluče teroriziranju stati na kraj...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala